• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

05.01.2020

21:56

MILO POČEO DA HAPSI I NOVINARE! Urednica portala iza rešetaka zbog vesti o specijalcima ROSU

Balkan

MILO POČEO DA HAPSI I NOVINARE! Urednica portala iza rešetaka zbog vesti o specijalcima ROSU

Podeli vest

Crnogorska policija saopštila je da je uhapsila A.Đ. (26) nakon objavljene vesti pod naslovom "FOS otkriva: Pripadnici ROSU na raspolaganju Crnoj Gori za Badnji dan"

Policija je u Podgorici lišila slobode glavnu i odgovornu urednicu portala "FOS media", A.Đ. (26) zbog sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje panike i nereda.

MILO ZOVE SPECIJALCE ROSU DA GA BRANE OD SRBA?! Režim u Podgorici se plaši da im crnogorska policija ne otkaže poslušnost tokom okupljanja pravoslavnih vernika na Badnji dan!

- A.Đ. je kao urednica i kao autor teksta koji je danas objavljen na ovom portalu pod naslovom "FOS otkriva: Pripadnici ROSU na raspolaganju Crnoj Gori za Badnji dan" u kojem se navodi da će "oko 250 pripadnika ROSU - specijalne kosovske jedinice stajati na raspolaganju crnogorskim bezbednosnim organima na dan okupljanja u Podgorici koje je zakazano za sutra", izazvala paniku u javnosti iznošenjem lažnih vesti putem medija, saopštila je uprava policije Crne Gore u nedelju veče, uz naglasak da je sa tim upoznat nadležni državni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama lica A.Đ. stiču elementi krivičnog dela izazivanje panike i nereda "te da se ista liši slobode i uz krivičnu prijavu privede nadležnom tužilaštvu''.

- Napominjemo da je sve u ovom tekstu bila apsolutna neistina, te još jedan pokušaj širenja dezinformacija, koji je imao za cilj upravo širenje panike i nereda, a veće posledice su spečene reakcijom nadležnih državnih organa, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Sve o dešavanjima u Crnoj Gori pročitajte OVDE


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Обзиром да је Црна Гора признала тзв "Независно Косово", мора Тачи Милу накако да се .. - одужи

pile

pre 4 godine

Policijo zbog postupka vašeg precednika masovno dajte otkaz, sačuvajte svoj obraz pred naciom.

Branislav

pre 4 godine

Šta više reći, ovaj čovek je opasno oboleo.

ALEmat

pre 4 godine

Uhapšena zato što nije objavila da se lično Đukanović obratio Tačiju za pomoć, e moj Milo loše ti se piše.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija