• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

10.01.2020

20:35

(VIDEO) ZALUTALI METAK POGODIO AUTOMOBIL U Republici Srpskoj! Troje dece za dlaku izbeglo smrt!

Balkan

(VIDEO) ZALUTALI METAK POGODIO AUTOMOBIL U Republici Srpskoj! Troje dece za dlaku izbeglo smrt!

Podeli vest

Vedran Lepir (37) iz Prnjavora za dlaku je izbegao smrt kada je u vožnji njegov automobil pogođen zalutalim metkom, nadomak autobuske stanice u Derventi. Nesreću je izbeglo i njegovih troje maloletne dece, koja su dvadesetak minuta pre izašla iz automobila, sa zadnjeg sedišta čije je bočno staklo probio i sasuo projektil

On je suprugu i decu ostavio u Palačkovcima i produžio kod prijatelja na slavu u Derventu. Nesvakidašnju dramu, kako je čuo najverovatnije pucnjem iz puške, Lepir je tokom vožnje dokumentovao video zapisom kamere u automobilu.

Još je nepoznato ko je otvorio vatru u četvrtak u po bela dana u gotovo samom centru grada.

- Kod Autobuske stanice na obilaznici jasno sma čuo pucanj. Samo sekund potom sasulo mi se zadnje staklo na vratima automobila. Za tren i koji centimetar sam izbegao zrno, čiji se zvižduk, uz moju spontanu reakciju, čuje na video zapisu. Shvativši šta se dogodilo, dodao sam gas i zaustavio se nekih 500 metara dalje na obližnjoj bivšoj benzinskoj pumpi i odmah pozvao policiju. Sve je delovalo gotovo nestvarno - priča, za Lepir.

Policajci su izvršili uviđaj, ali nije im još pošlo za rukom da pronađu zrno.

HAOS U DOMU ZA MALOLETNIKE! Žestoka tuča, devetoro prevezeno u bolnicu!

- Najbliži automobil bio je udaljen pedesetak metara, tako da otklanjam eventualnu mogućnost da je kamen mogao pogoditi u zadnje bočno staklo. Za sada, otklanjam i mogućnost da je neko namerno pucao na mene. Slutim da sam, pukom srećom u nesreći, nesuđena meta u mom pravcu nasumice ispaljenog hica, verovatno, tokom proslave Dana Republike ili nečije krsne slave - kaže Lepir.

 

 

Srećom, deca, uoči pucnjave, napustila automobil Lepir, još u šoku i neverici, kaže da je samo dvadesetak minuta pre pucnjave na zadnjem sedištu, na koje se sasulo staklo posle probijanja stakla metkom, bilo njegovo troj emalodobne dece.

- Iz Prnjavora sam svratio u Palačkovce gde sam, uz suprugu, ostavio i naše troje dece, koja su sedela na zadnjem sedištu. Srećom, odlučio sam da sam odem u Derventu. Ne smem ni da pomislim šta je moglo da se dogodi da je bilo drugačije - kaže Vedran Lepir.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija