• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S.net

13.01.2020

11:34 >> 11:57

(VIDEO) UHAPŠENI UREDNIK PORTALA IN4S NEMA DILEMU: IZGUBITI GLAVU BRANEĆI CRKVU JE BOŽIJI BLAGOSLOV! Poruka Gojka Raičevića koja sve govori - MILOGORCI NE ZNAJU S KIM IMAJU POSLA!

Balkan

(VIDEO) UHAPŠENI UREDNIK PORTALA IN4S NEMA DILEMU: IZGUBITI GLAVU BRANEĆI CRKVU JE BOŽIJI BLAGOSLOV! Poruka Gojka Raičevića koja sve govori - MILOGORCI NE ZNAJU S KIM IMAJU POSLA!

Podeli vest

Glavni urednik portala IN4S, Gojko Raičević, koga je zajedno da urednikom portala Borba Draženom Živkovićem sinoć uhapsila crnogorska policija trenutno je na saslušanju kod tužioca u Podgorici.


Raičević i Živković pozvani na informativni razgovor po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva, zbog vijesti koje je objavljena, da je u Vili Gorica došlo do eksplozije.

RAIČEVIĆ OSMEHOM PRKOSI LUDILU REŽIMA MILA ĐUKANOVIĆA! Počelo saslušanje glavnog urednika IN4S!

Podsetimo se kako je Raičević govorio gostujući u emisiji "Neđelja u petak" na A1 televiziji.

On je to kazao, podržavajući stav Slavena Radunovića, poslanika DF-a, koji je rekao da nije sramota glavu izgubiti.

- Slaven, čiji preci su po dijagonali iz stare Crne Gore, slično Slavenu, moji su svi, i to konkretno iz Crmnice, i sa majčine i sa očeve strane, i ja sam živio u Crmnici do svoje šeste godine, i rastao slušajući pjesmu „Crmnički orao svaki, gotov vazda polećeti, u po dana, u po noći…" Ne samo da nije sramota izgubiti glavu braneći svoju Crkvu, nego to je Božji blagoslov, blagoslov je stati u odbranu svoje Crkve - bio je precizan Raičević. 

MILO UDARIO NA SRPSKE MEDIJE! Uhapšeni urednici IN4S i Bobe zbog vesti o eksploziji u Gorici!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

..."Нека буде борба непрестана"...!! Док сотонске слуге не добију... - "Заслужено"...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija