• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ

16.01.2020

23:30

SRBI U MAJAMIJU MILA GAĐALI JAJIMA! Crnogorski predsednik proveo se kao bos po trnju! Đukanović zbog srpske zastave u klubu "Vila Azur" pozvao policajce, tvrdio da mu je život ugrožen?!

Balkan

SRBI U MAJAMIJU MILA GAĐALI JAJIMA! Crnogorski predsednik proveo se kao bos po trnju! Đukanović zbog srpske zastave u klubu "Vila Azur" pozvao policajce, tvrdio da mu je život ugrožen?!

Podeli vest

Otkriveni šokantni detalji sa novogodišnjeg boravka Mila Đukanovića u Americi, tokom kojeg je potrošio desetine hiljada dolara

Crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću preseo je novogodišnji provod u SAD, pošto su mu tamošnji Srbi priredili "doček za pamćenje".

Đukanović je, kako je Informer već pisao, praznike sa suprugom i prijateljima proveo u luksuznom hotelu "Faena" u Majamiju, gde prenoćište košta oko 2.000 dolara. Milo je sa svojom gospođom Lidijom Novu godinu čekao u prestižnom restoranu "Vila Azur" u Majamiju, gde su ga lokalni Srbi prepoznali i pred njim demonstrativno razvili srpsku zastavu!

Šiptarsku bi prihvatio

Da je kojim slučajem neko mahao zastavom UČK ili tzv. Kosova, Milo bi u euforiji odmah zaigrao na stolu, i to šotu
Milan Knežević, poslanik DF

Đukanović, koji je kao nekakav klovn na glavi nosio zlatni šešir, razvijanje srpske zastave doživeo je kao napad (?!), pa je pozvao policiju i rekao da mu je život ugrožen! Takođe, tokom višednevnog boravka na Floridi Milo je na besne Srbe naišao i tokom obilaska luke u Majamiju. Tamo su mu "dobrodošlicu" poželeli tako što su ga gađali jajima!

Opasna po život

Sve ove šokantne detalje otkrio je poznati režiser, producent i TV voditelj Boris Malagurski. On kaže da su mu prijatelji iz Majamija ispričali kako se Milo strašno uplašio srpske zastave?!

- Kada je jedan Srbin, inače uspešni biznismen iz Majamija, video da Đukanović sa svitom sedi za stolom pored njegovog u restoranu "Vila Azur", odmah je vozača poslao po srpsku zastavu. Onda ju je posle ponoći demonstrativno podigao uvis naočigled šokiranog Mila, koji je odmah pozvao policiju! Izbio je skandal, policajci su morali Mila stražarno da izvode iz lokala - ispričao je Srbin koji od 2001. živi u Majamiju. Njegove reči potvrdio nam je juče i Boris Malagurski.

- Milo je zvao policiju i da je rekao da mu Srbin koji maše zastavom ugrožava život! Onda je tačno u 00.45 izveden iz lokala pod jakom pratnjom policije i obezbeđenja. Ove informacije mi je poslao Srbin koji živi i radi u Majamiju i koji je bio prisutan na dočeku u "Vili Azur". Važno je da ovo objavimo kako bi građani i Crne Gore i Srbije mogli da shvate do koje mere je Đukanović zagazio u antisrpsku histeriju kada mu čak i srpska zastava na žurci ugrožava bezbednost. To govori o psihičkom stanju u kojem se taj čovek nalazi, verovatno uzdrman zbog masovnih protesta širom Crne Gore i regiona - objašnjava za Informer Malagurski, dodajući da mu je sagovornik preneo da tu nije kraj neprijatnih dešavanja po Mila:

- Moj izvor mi takođe prenosi da su Mila neki klinci gađali jajima sa broda. On je sa nekim prijateljima išao da obiđe luku u Majamiju, a naši Srbi su ga prepoznali i priredili mu doček koji sigurno nikada neće zaboraviti...

Komentarišući ove navode, portparol opozicione Nove srpske demokratije Marko Kovačević ističe da crnogorski predsednik tek sada postaje svestan na šta je i na koga je krenuo.

- Dobro je da Đukanović shvati da nije napao samo Crkvu i narod isključivo u Crnoj Gori, već da je udario na jedan veliki narod koji živi širom zemaljske kugle. Srpsku zastavu zbog koje naređuje hapšenja u Crnoj Gori on sada, kako vidimo, progoni čak i u dalekoj Americi, ali tamo nema ingerencija da je skloni. Zato je prisustvo te zastave proglasio opasnom po život i napustio restoran. A kada su onda u Majamiju jaja poletela na njega, shvatio je da se nikada neće sakriti od naroda koji je izdao i koji proganja već više od 20 godina - podvlači Kovačević.

Udar na nezavisnost

Milan Knežević, poslanik DF, kaže da je Đukanović navikao na kontrolisane ambijente u kojima njegovo obezbeđenja pretrese sve goste i zaposlene.

- U Majamiju ga niko nije ni prepoznao, već je kao znak raspoznavanja morao na glavu da stavi fluoroscentnu šerpu ne bi li bio primećen na toj žurci. Kada se pojavio taj mladić sa srpskom zastavom, setio se da je predsednik države i da je štićena ličnost, a svako prisustvo Srba u njegovoj blizini predstavlja direktan udar na crnogorsku nezavisnost. Da je kojim slučajem pored Đukanovićevog stola neko mahao zastavom UČK ili tzv. Kosova, on bi u euforiji zaigrao na stolu, i to šotu. Još ako su na meniju bile ruska i srpska salata, neće me začuditi ako uskoro saznamo kako je sprečen još jedan atentat na oca privatne države - zaključuje Knežević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija