• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Jutarnji list

20.01.2020

20:24

(VIDEO) MEDIJI U REGIONU OBJAVILI SNIMKE! Svi pričaju o Srbinu koji je umakao HRVATSKIM STRAŽARIMA, popeo se  na šolju, prebacio u drugu prostoriju, a onda....

Balkan

(VIDEO) MEDIJI U REGIONU OBJAVILI SNIMKE! Svi pričaju o Srbinu koji je umakao HRVATSKIM STRAŽARIMA, popeo se na šolju, prebacio u drugu prostoriju, a onda....

Podeli vest

Jedna od zanimljivijih vesti iz regiona jeste da je zatvorenik srpske nacionalnosti uspeo da nasamari čuvare hrvatskog zatvora i da im pobegne

Zagrebački "Jutarnji list" objavio je fotografije i snimak toaleta iz zatvorske bolnice iz kojeg je pobegao zatvorenik srpske nacionalnosti.

Stražari su ga sproveli do Kliničko-bolničkog centra "Sestara Milosrdnica", gde mu je ukazivana lekarska pomoć, da bi potom zatražio da ode do toaleta. Reporteri "Jutarnjeg lista" danas su obišli taj toalet u zagrebačkoj bolnici i uverili se da mu i nije bilo toliko teško da umakne čuvarima.

DETALJI BEKSTVA SRBINA IZ HRVATSKOG ZATVORA! Dovezli su ga u bolnicu, otišao je u toalet, ubrzo su policajci shvatili da su NAMAGARČENI!

Toalet se nalazi u sklopu hitne ambulatne, a njega su do bolnice dovela dvojica čuvara. Stražari su potom izjavili da su smatrali da je zid kojim je toalet odvojen od susedne prostorije dovoljno visok i da su smatrali da zatvorenik ne može da ga preskoči. Ali, reporteri zagrebačkog lista utvrdili su da zid i nije bio tolika prepreka.

Reč je o zidu visokom možda nekoliko centimetara više od dva metra, koji na oko metar visine ima pomoćnu ručku, namenjenu kako bi se bolesnici lakše podigli sa wc šolje. Tu je mogao da stavi nogu, odgurne se i prebaci u susednu prostoriju gde se nalazi ostava. Nakon što se prebacio, verovatno je doskočio na kante za đubre koje se tu nalaze, a dalje je sve bilo krajnje jednostavno. Otvorio je prozor, podigao aluminijske žaluzine koje čuvaju privatnost pacijenata i osoblja i provukao se u slobodu. Trčećim korakom za svega desetak sekundi mogao je da bude na ulici...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bozidar

pre 4 godine

A sta trazi fotografija iz ekonomskog dvorista Zadruge iz riiality programa Pink tv??

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija