• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/srpskoujedinjenje

27.01.2020

16:17

AKO NE MOŽE SRPSKA TROBOJKA, NEĆE NI ŠIPTARSKI ORAO! Građani u Crnoj Gori revoltirani sramnim postupkom Milovog režima! (VIDEO)

Balkan

AKO NE MOŽE SRPSKA TROBOJKA, NEĆE NI ŠIPTARSKI ORAO! Građani u Crnoj Gori revoltirani sramnim postupkom Milovog režima! (VIDEO)

Podeli vest

Grupa mladića revoltirana postupcima crnogorskih vlasti koje napadaju narod zbog crtanja trobojke prekrečila je danas albanskog dvoglavog orla koji je nedavno iscrtan u Tuzima

 

Podsetimo dok je policija u subotu uveče na Zlatici zasipala narod suzavcem i šok bombama jer su mirno svojim telima branili oslikanu trobojku, u Tuzima vlastima ne smeta crni dvoglavi orao na albanskom barjaku.

U nedelju je policija saopštila da je privela deset osoba koje su branile trobojku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 4 godine

kreci tata krecim ja krecili smo obadva a policija ne reaguje ZASTO ????? jer su milogorci dupeuvlkaci nikad nisu imali dostojanstvo coveka .

perhan

pre 4 godine

,, MNOGIMA,, SE IZGLEDA USLADILO DA PROGANJAJU SRBSKI NAROD, UKIDAJU PISMA I TABLE NA CIRILICI,DA SPALJUJU KUCE I OTIMAJU IMOVINU , DA SVAKO PRAVO NA ZIVOT,VERU ,KULTURU I ISTORIJU SRPSKOG NARODA USKRACUJU I MENJAJU . SCENARIO POZNAT IZ PRETHODNIH VREMENA A SRBSKI NAROD JE TU UVEK ZA NESTO KRIV. ZIVELA SRBIJA.

Ina

pre 4 godine

Naravno da albanci mogu jer su glasali za nezavisnu crnu goru

Goku

pre 4 godine

Zamisli sad crnogorci da crtaju zastave po beogradu? Dali bi to bilo normalno?? Koloko ja znam da bilo kakvo šaranje na tuđim zidovima nije kulturno. Ako vam se crta crtate po vašim zidovima što god hoćete

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija