• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnjik

30.01.2020

08:46

(FOTO) MILO NA APARATIMA ZBOG OVOG PRIZORA! ODBORNIK DPS u Pljevljima na svoj hotel okačio BILBORD SA IKONOM SVETOG SAVE!

Balkan

(FOTO) MILO NA APARATIMA ZBOG OVOG PRIZORA! ODBORNIK DPS u Pljevljima na svoj hotel okačio BILBORD SA IKONOM SVETOG SAVE!

Podeli vest

Na fasadi „Hotela Pljevlja“, čiji je vlasnik Predrag Cvijović, odbornik DPS-a, partije Mila Đukanovića, osvanuo je na dan Svetog Save ogroman bilbord sa ikonom tog sveca

Oduševljenju učesnika litije nije bilo kraja. Prijatno iznenađeni ovim činom, ubrzo na društvenim mrežama objavili snimke, a u komentarima su nizali pohvale.

Učesnici litije uputili su bratski pozdrav Cvijoviću i njegovoj porodici, uz zahvalnost što su „doprineli da budu ponosni na svoj grad i na narodni hotel“.

Podsetimo, u odbrani svetinja na Svetog Savu u Pljevljima okupilo se oko 20.000 ljudi, pa se stekao utisak da nijedna pravoslavna duša bila u svojoj kući.

Sve o događajima u Crnoj Gori posle usvajanaj sramnog Zakona o slobodi veroispovesti čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

Ma jeste jadni vi Srbi, dosad su vam šipci bili glavni predmet napada svaki dan. Sada prvo mjesto napada je MILO, jadna vam majka , nikada nisam vidio jadnijeg naroda.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija