• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Avaz.ba

05.02.2020

09:39

NIJE IMALA SNAGE NI DA GOVORI! Majka ubijene Lane Bijedić u teškom psihičkom stanju saslušana u Beogradu!

Balkan

NIJE IMALA SNAGE NI DA GOVORI! Majka ubijene Lane Bijedić u teškom psihičkom stanju saslušana u Beogradu!

Podeli vest

Nina Bijedić je u izuzetno teškom psihičkom stanju saslušana u Beogradu na okolnosti ubistva njene ćerke Lane (19), nesuđene brucoškinje Sarajevskog univerziteta

Bijedićeva, inače dekan Fakulteta informacijskih tehnologija (FIT) Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, tokom saslušanja nije iznela ništa što već nije otkriveno tokom dosadašnje istrage.

Majka nesrećne devojke tokom saslušanja na okolnosti ovog užasnog zločina, koje je vodio tamošnji tužilac, kako je to predviđeno ugovorom između BiH i Srbije o pravnoj pomoći u građanskim i krivičnim stvarima, a kojem je, jasno, prisustvovao tužilačko -istražiteljski tim iz Zapadnohercegovačkog kantona, jedva je govorila, saznaje Avaz.

Zbog takvog stanja, ona nije ni imala snage, kako je to iznela, da dođe u Mostar, odnosno Hercegovinu, na saslušanje.

Navodno, i sama traži odgovor na pitanje zbog čega se njena ćerka tog kobnog 6. oktobra iz stana u Mostaru zaputila prema Čapljini kada je u poslepodnevnim satima trebalo da otputuje za Sarajevo, gde je, prema njenim rečima, upisala fakultet.

Podsetimo, obdukcijom je utvrđeno da je Bijedićeva udarana, davljena i bačena u reku. Njeno telo je u večernjim satima u reci Studenčici u mestu Studenci kod Ljubuškog uočio lokalni ribar.

Istražiteljski tim ponovo će, saznaje se, pristupiti celovitoj i sveobuhvatnoj novoj analizi svih do sada prikupljenih materijalnih i drugih dokaza, te detaljnom pregledu iskaza svih do sada nešto više od 60 saslušanih svedoka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija