• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.02.2020

13:28

(FOTO) MILICA JE BILA U LITIJI KA RODNOM MESTU SVETOG VASILIJA, a zbog jedne činjenice DIVE JOJ SE SVI KOJI SU VIDELI NJENU SLIKU

Balkan

(FOTO) MILICA JE BILA U LITIJI KA RODNOM MESTU SVETOG VASILIJA, a zbog jedne činjenice DIVE JOJ SE SVI KOJI SU VIDELI NJENU SLIKU

Podeli vest

Litiju dugu oko 30 kilometara u invalidskim kolicima prešla je juče Milica Ijačić, koja je svojim primerom zadala zadatak mnogima, a dala vetar u leđa silnom narodu Crne Gore koji je ustao protiv sramnog zakona o veroispovesti

Ništa manje zapažena bila je devetogodišnja devojčica Sara Bulajić, koja je u društvu svoga oca i sa širokim osmehom na licu gazila ponosno od Mrkonjića-rodnog mesta Svetog Vasilija Ostroškog do Trebinja.

UČENICI KAŽNJENI ZBOG UČEŠĆA U LITIJAMA! Profesorka zapretila đacima: Da vam ne padne na pamet da ulazite u ove šetnje, IMAĆETE PROBLEM!

Ipak, među litijom posebnu pažnju svih izazvala je Milica Ijačić koja se već dugi niz godina nalazi u invalidskim kolicima.

 

 

Nije joj to bila prepreka da pređe svih 30 kilometara. Pod temperaturom i voljom jačom od svega, uspela je u još jednoj misiji.

Pored njih dve, u litiji je bilo i sugrađana koji imaju više od 80 godina, koji su bez ikakvih poteškoća i sa velikim ponosom prepešačili trasu od 30 km i tako poslali veliku podršku narodu koji je ustao protiv sramnog zakona o veroispovesti koji je doneo vladajući crnogorski režim.

DIGLA SE I HERCEGOVINA! Ka Trebinju ide litija duga 30 kilometara, podrška iz rodnog sela Svetog Vasilija (VIDEO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora vukasinovic

pre 4 godine

milica je napravila prve korake prilikom dolaska u trebinje.nadamo se da ce uskoro prohodati za stalno uz pomoc molitve i tihog pojenja trebenjskih svestenika tj. nasih oceva.

Dule

pre 4 godine

Milica je jedno predivno ljudsko biće. Puno pozdrava za Milicu iz Subotice od Jovane i njenih roditelja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija