• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

10.02.2020

16:54

MILOGORCI POĆELI DA ZABRANJUJU! Nije im po volji PATRIOTSKI SKUP NA CETINJU!

Balkan

MILOGORCI POĆELI DA ZABRANJUJU! Nije im po volji PATRIOTSKI SKUP NA CETINJU!

Podeli vest

Crnogorska policija nije odobrila održavanje "patriotskog skupa" na Cetinju, planiranog za 13. februar

Skup je najavila "Crnogorska kulturna mreža", koja je obezbedila i besplatan prevoz iz 11 crnogorskih gradova. Kako su naveli iz te organizacije, „skup nije zamišljen kao pandan litijama“, već kao „skup na kom će biti iskazan revolt“ zbog navodnog "napada na Crnu Goru".

(FOTO) MILICA JE BILA U LITIJI KA RODNOM MESTU SVETOG VASILIJA, a zbog jedne činjenice DIVE JOJ SE SVI KOJI SU VIDELI NJENU SLIKU

- Postupajući po zahtevu za održavanje javnog okupljanja od 7. februara 2020. godine podnetom od strane NVO ‚Crnogorska kulturna mreža‘ iz Nikšića, policija je donela rešenje i u skladu sa zakonom nije dozvolila održavanje javnog okupljanja u pokretu u Cetinju - saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

"Crnogorska kulturna mreža“ planirala je okupljanje građana na Dvorskom trgu na Cetinju u 18 časova, a 20 minuta kasnije planirano je obraćanje govornika. Takođe, bila je planirana šetnja Bajovom i Njegoševom ulicom do Dvorskog trga u 18.35 časova, dok je od 19.10 bio predviđen kulturno-umetnički program 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija