• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/in4s.net

14.02.2020

13:10

MILO POSLAO 'KONTROLORA' NA SASTANAK AMFILOHIJE-MARKOVIĆ! Ubacio SVOG ČOVEKA od poverenja da bude siguran da će biti KAKO ON HOĆE!

Balkan

MILO POSLAO 'KONTROLORA' NA SASTANAK AMFILOHIJE-MARKOVIĆ! Ubacio SVOG ČOVEKA od poverenja da bude siguran da će biti KAKO ON HOĆE!

Podeli vest

Ministar spoljnjih poslova Crne Gore Srđan Darmanović svojim prisustvom na današnjem sastanku između Episkopskog saveta SPC i Vlade Crne Gore podjednako je iznenadio obe strane.

Naime, prilikom ugovaranja sastanka, Daramanović nije ni pomenut kao eventualni učesnik razgovora SPC i Vlade, tim pre što nije ni uobičajeno da ministar spoljnih poslova ide na sastanke koji se bave prvenstveno unutrašnjim pitanjima zemlje.

Budući da određeni krugovi tvrde da je Darmanović iz NVO sektora ušao u vlast prevashodno voljom Đukanovića, logična je i tvrdnja da Darmanović današnjem susretu prisustvuje u svojstvu „kontrolora“ premijera Markovića, kao neko ko će se postarati da se poštuje volja predsednika Đukanovića, i ko će šefa režima svakao držati dobro informisanim vezano za sami tok sastanka, zaključuje portal IN4S.

Sve o događajima u Crnoj Gori čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Osa

pre 4 godine

Šta će njemu posmatrač, pa najbolji mu je Amfilohije koji je sa njim 30 godina najbolji prijatelj, onaj koji ga je podržavao i kad je priznavao Kosovo, kad je otvarao ambasade, kad je utvrdjivao granice sa šiptarskom laznom državom. A držao je opelo živom čoveku Ministru inostranih poslova Dačiću, pljuvao je srpsku vlast sa Vučićem na čelu, valjda za to što trče po svetu i umanjuju broj država koje su priznale Kosovo kao državu, a Mila i njegovu fašističku nikad. Čuvajte se srbi zmije Amfilohija u nedrima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija