• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

15.02.2020

11:52

BRANKO UPAO U POGREŠAN STAN VITLAJUĆI NOŽEM i za nekoliko trenutaka izazvao TRAGEDIJU OD KOJE SU SVI ZANEMELI

Balkan

BRANKO UPAO U POGREŠAN STAN VITLAJUĆI NOŽEM i za nekoliko trenutaka izazvao TRAGEDIJU OD KOJE SU SVI ZANEMELI

Podeli vest

Jeziv zločin potresao je zemlju.

Hrvatska je na nogama nakon što je Branko R. (41) uhapšen zbog ubistva tinejdžerke (16), koju je izbo nožem nakon što je upao u kuću u kojoj je bila sa majkom.

Zločin se dogodio u mestu Mali Lošinj, u koje se osumnjičeni doselio pre nešto manje od 10 godina iz Osijeka. On je u petak između sedam i osam sati ušetao u kuću nastradale sumanuto tražeći svoju bivšu partnerku koja je navodno nekada živela na toj adresi.

Počeo je da urla, vređa i maše nožem pred majkom šesnaestogodišnjakinje, koja je potom nasrnula na njega kako bi odbranila majku. Međutim, napadač je devojčicu izbo nožem i ona je na licu mesta preminula zbog zadobijenih povreda.

- Mi tog čoveka uopšte ne poznajemo, ne znamo ko je on - rekao je D.T, otac 16-godišnjakinje i suprug L.T.

Branko R. se bavio podvodnim ribolovom. Predstavljao se kao istraživački novinar, a po Fejsbuku je pisao kako namerava da raskrinka kriminalnu hobotnicu u Lošinju.

Među komšijama nije poznat po dobru. Smatraju ga "čovekom za izbegavanje" i ističu da se vratio sa psihijatrijskog lečenja, te da ima problema sa agresivnošću.

- Noć pre ubistva proveo je u kafiću i pio s prijateljem. Konzumacija droge mu, nažalost, nije bila nepoznanica. A nakon što se vratio sa psihijatrije, ispio nam je mozak time kako svi misle neopravdano da je on lud pa se obrušio na policiju, vatrogasce, lekare, gradonačelnika -rekao je Brankov sused za hrvatske medije.

U policijskoj evidenciji Branko R. je dosad prikupio šarenolik spektar prijava, među kojima i za zloupotrebu droge, nasilje u porodici nad bivšom partnerkom, kao i niz prekršaja iz Zakona protiv narušavanja javnog reda i mira.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija