• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.02.2020

14:45

(FOTO) KUKAVICE! Milovi preko noći srušili TROBOJKU IZNAD PLJEVALJA!

Balkan

(FOTO) KUKAVICE! Milovi preko noći srušili TROBOJKU IZNAD PLJEVALJA!

Podeli vest

Nepoznate osobe porušile su u noći između petka i subote na brdu Borovac u Pljevljima veliku tablu koja se koristila za telekomunikaciju dugi niz godina

Tabla je verovatno oborena jer je pre nekoliko dana grupa mladića na njoj oslikala trobojku. Još uvek nije poznato ko je isekao noseće stubove i po čijem zahtevu.

Aluminijumska tabla, koja je dominirala nad gradom odavno nije u funkciji i služila je kao pasivni repetitor za slanje signala emitovanog sa zgrade Pošte prema Bjelasici.

 

 

U Opštini Pljevlja su kazali da oni nisu dali nalog za uklanjanje niti učestvovali u uklanjanju telekomunikacione table.

Sve o događajima u Crnoj Gori čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MANDIĆ POSLE SASTANKA SA VUČIĆEM: Nemamo dilemu, ići ćemo do kraja!
Balkan

MANDIĆ POSLE SASTANKA SA VUČIĆEM: Nemamo dilemu, ići ćemo do kraja!

Jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta u Crnoj Gori, Andrija Mandić, izjavio je danas da je zahvalan svim ljudima koji su, kako je rekao, u ovim teškim vremena podržali i stali rame uz rame sa srpskim narodom u Crnoj Gori i eparhijama, koje su deo Srpske pravoslavne crkve u toj državi

15.02.2020

13:25

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija