• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/jutarnji list

18.02.2020

08:10

CRNOKOSA DEVOJKA UMOTANA U TEPIH NAĐENA NA STEPENICAMA Policija postavila zasedu i uhapsila Radoja (30) i onda se odmotalo klupko TRAGIČNE PRIČE

Balkan

CRNOKOSA DEVOJKA UMOTANA U TEPIH NAĐENA NA STEPENICAMA Policija postavila zasedu i uhapsila Radoja (30) i onda se odmotalo klupko TRAGIČNE PRIČE

Podeli vest

Slučaj smrti devojke (16) zapanjio je Hrvatsku, a detalji ove tragedije sada su isplivali u javnost.

Naime, policija je na licu mesta, u podstanarskom stanu u zagrebačkom naselju Sopot našla narkomanske igle i kutijice s metadonima.

Nakon dvodnevne policijske istrage, podnete su rijave protiv Radoja R. (30), inače BiH državljanina s boravkom u Hrvatskoj, koji je osumnjičen je za dva krivična dela: da je u stanu omogućio maloletnici uživanje droge i da joj nije pružio pomoć već ju je besosećajno u subotu ujutro zamotao u tepih i odvukao 500 metara dalje do Zemljakove ulice gde ju je niz stepenice bacio u podrum.

Ipak, još se čekaju rezultati obdukcije tela preminule tinejdžerke koji će pokazati tačan uzrok smrti, a prema dosadašnjim prijavama, ako se Radoju R. i sudskim putem dokaže krivnja, preti mu i do 15 godina zatvora.

Tragična smrt srednjoškolke za kojom se tragalo od 26. januara i dalje je biti glavna tema razgovora u Hrvatskoj, prenosi Jutarnji list.

Upućeni u problematiku otkrivaju nam da je porodica 16-godišnjakinju pokušavala na sve moguće načine da izvedei na pravi put. Kontrolisali su je i preko društvenih mreža na kojima je pronalazila pogrešan oblik zabave, ali svaki njihov potez je bio uzaludan.  U Radoju je srednjoškolka pronašla poverenje i dobro društvo pa je često svraćala u stan u Sopotu u kojem je ostao da živi nakon smrti vlasnika.

Komšije iz te zgrade su je često viđale, nekad i u društvu vršnjaka. Šta su radili u stanu inače, ali i kobne večeri, kada je njeno srce prestalo da kuca, može samo da se nagađa.

Za Radoja R. priča je jasna: “Bili su sami u stanu. Zaspao je, a kad se probudio ujutro ona je bila hladna pa se uplašio...” Odvukao je njeno telo do starog skloništa zgrade u drugoj ulici gde ju je otkotrljao niz stepenice i ostavio.

Zastrašujući prizor crnokose devojke duge kose umotane u tepih ubrzo je uznemirio kraj. Noge su joj virile na stepenicama, a kod sebe nije imala dokumente. Nakon desetak sati, kad je njen identitet utvrđen, policajci su već bili na vratima stana Radoja R., a kako im on nije otvarao vrata, odlučili su se da se pritaje i uhapsili su ga dok je pokušavao da pobegne iz stana u dva ujutro u nedelju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija