• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4s

19.02.2020

10:04

DUKLJANIN KIPTI OD MRŽNJE! Milov akademik srpsku crkvu nazvao paramilitarnom šovinističkom palankom koja zajedno sa Srbijom i ruskim špijunima radi protiv Crne Gore!

Balkan

DUKLJANIN KIPTI OD MRŽNJE! Milov akademik srpsku crkvu nazvao paramilitarnom šovinističkom palankom koja zajedno sa Srbijom i ruskim špijunima radi protiv Crne Gore!

Podeli vest

Član Dukljanske akademije nauka i umetnosti Rajko Todorović Todor napao je brutalno Srpsku pravoslavnu crkvu

Todor, nekadašnji predsednik ULUCG, u izlivu mržnje prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi, rekao je sledeće:

- Crnogorska vlast se ponaša, a i ranije se ponašala kao onih Vučićevih 1.000 policajaca koji su navodno obezbeđivali crnogorsku ambasadu u Beogradu, a ustvari su obezbeđivali paljenje crnogorske zastave. Crnogorske zastave ne pale i raskubaju maloletnici i maloumnici - oni su samo tragični izvršitelji naloga paramilitarne šovinističke palanke, koja sebe naziva Srpskom crkvom, zatim srpska vlast sa ruskim špijunskim kordonima i sve to potpomognuto domaćom pestokupljevinom i bašibozlukom okupljenih u nekoliko profašističkih partija - kazao je on za Pobjedu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branka Met

pre 4 godine

E, Todore, ti, pa akademik? To što pričaš i ti i Bošković i Marković i ona nesrećna Mirna meni liči na mentalnu akrobacije kojima treba prvo sebe, a onda i zdravorazumske ljude ubediti u nešto kao npr državni udar u CG koji se zamalo dogodio. Pomalo vređate normalne i pametne ljude, ali kada malo bolje čovek pročita šta pričate postaje krajnje komično. Zakon o slobodi veroispovesti bi po naslovu morao biti zakon koji omogućava svakome da ispoveda svoju veru. Bogami, to je bilo do donošenja zakona. Sve vere su tolerisane. A, onda, zakonom poništavate sve. Do donošenja zakona CG je bila sekularna država, a sada predsednik traži osnivanje crkve. Dakle, protivno Ustavu, sam Milo i bratija traži da se osnuje nova crkva, dakle država osniva crkvu, dakle, CG više ne treba da bude sekularna država. Na stranu otimanje imovine SPC, ali ovde se neko posvađao sa mozgom.

Dule

pre 4 godine

Delirium tremens alcocholica je njegova dijagnoza sto se i vidi u prilozenom, a takvi se drze iskljucivo na stacionarnom lecenju psihijatrijskih odeljenja

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija