• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

19.02.2020

21:41

MILOVA POSLEDNJA ODBRANA! POZVAO BOŠNJAKE I ŠIPTARE IZ DIJASPORE DA BRANE MONTENEGRO OD SRBA! Ima li većeg dokaza da je Milogorski režim pukao!

Balkan

MILOVA POSLEDNJA ODBRANA! POZVAO BOŠNJAKE I ŠIPTARE IZ DIJASPORE DA BRANE MONTENEGRO OD SRBA! Ima li većeg dokaza da je Milogorski režim pukao!

Podeli vest

Dijaspora će dati puni doprinos očuvanju Crne Gore i zaštiti države od nastojanja nekih da je vrate u srednji vijek, izjavio je ministar vanjskih poslova Montenegra Srđan Darmanović. Učinio je to na promociji monografije "Dijaspora Crne Gore"

Srpski politički lider su iz ovoga odmah izvukli jedini mogući zaključak:Darmanović zove u pomoć Bošnjake i Albance iz dijaspore protiv litija.

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović rekao je portali IN4S da Darmanović verovatno misli na dijasporu blisku režimu Mila Đukanovića:

- Poslednji potezi vrha DPS pokazuju da se ta profitersko-kriminalna organizacija nalazi u potpunom rasulu. I sada pokušavaju da "uhvate vazduh" nakon što su stotine hiljada građana u litijama i brane istinsku Crnu Goru. Ministar Darmanović pokušava da okupi nekakvu poslušničku, podobnu dijasporu, koju imamo prilike da vidimo kada od izbora do izbora, za neku jadnu nadoknadu, doleće iz Luksemburga, Nemačke i drugih država da glasa za DPS ili BS, i tako kroje sudbinu Crnoj Gori i njenim građanima".
        
Naravno, dodaje poslanik Vučurović, postoji i nepodobna dijaspora iz Petrovićke i Nemanjićke Crne Gore, koju ne mogu da zloupotrebe i kupe:
        
- Dijasporu treba okupljati oko nekih vrijednosti, a u ovom slučaju zločinački režim ih okuplja i huška protiv istinske, većinske Crne Gore, koja u litijama brani našu SPC i njene svetinje i koja sledi duh i nasleđe svojih junačkih predaka. Darmanović bi trebalo da zna da je bitka u koju je režim krenuo unapred izgubljena i da izdajnički Montenegro ne može pobediti Crnu Goru".

 

NATO ZAHTEV BUGARSKOJ: "PANCIR" NE SME STIĆI U SRBIJU - NE DAJTE RUSIMA DA PRELETE PREKO VAS! Aman, majstori, otkud vam ideja da će Pancir preko Bugara?!

Analitičar Vojin Grubač upitao je ministra Darmanovića na koju dijasporu je mislio kada je rekao: "Dijaspora će dati puni doprinos u odbrani Crne Gore"?
        
- Ne želimo verovati da ministar poziva Bošnjake i Albance da brane njegov satanistički zakon koji je usmeren isključivo i samo protiv Mitropolije. Ako ministar poziva Bošnjake i Albance da pomognu u agresiji države protiv Mitropolije, tada se radi o bezumnom i očajničkom pozivu režima na međuverski konflikt".
        
Grubač naglašava da je i Đukanovićevom i Darmanovićevom režimu itekako poznato da je protiv njega 90 odsto pravoslavnog naroda Crne Gore:

SRBIJO, NA NOGE! SPREMA SE HAOS NA KOSMETU, CILJ JE SPASAVANJE ĐUKANOVIĆA! Iza svega stoji država koja je naredila Prištini da uvede takse našoj zemlji?!

        
- Ako Darmanović poziva dijasporu na tzv. "odbranu države", a ne misli na te građane, tada se moraju otvoriti granice pa će mu doći 300.000 Srba i Crnogoraca iz dijaspore da učestvuju na litijama, od čega mu može tako pozliti da ga posledično i "srčka opali". U tom slučaju ministar čak ne mora brinuti gde će se ti Srbi i Crnogorci smestiti, jer imaju svoje kuće i imanja u Crnoj Gori, i to vekovima. 

Sve o događajima u Crnoj Gori čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Čuvajte se ANTIHRISTA Mila... "Ranjena ZVER je najopasnija zver...Kriminalac, kada je "sateran u ćošak", ne podnosi ostavku... - nego pištolj...!! To je najopasnije... I na takav scenario braćo - morate biti spremni... Velik je to gad - da bi tek tako "otišao"... Boriće se za svoj "presto" do poslednje kapi krvi... - svojih "Ćelavaca"...

zoki

pre 4 godine

Propala mu prodaja droga po Srbiji pa hoce da se osveti

(VIDEO/DVOUGAO) AKO IMA IMALO OBRAZA, MILO ĆE POSLE OVOG POSTATI HRVAT! MILOGORCI, EVO VAM VAŠ LIDER, BOLJEG NISTE NI ZASLUŽILI - bio je velikosrbin, četnik... Sad je... IZGUBLJEN SLUČAJ!
Balkan

(VIDEO/DVOUGAO) AKO IMA IMALO OBRAZA, MILO ĆE POSLE OVOG POSTATI HRVAT! MILOGORCI, EVO VAM VAŠ LIDER, BOLJEG NISTE NI ZASLUŽILI - bio je velikosrbin, četnik... Sad je... IZGUBLJEN SLUČAJ!

U godinama koje su usledile, mira nije bilo ni na prostoru bivše Jugoslavije, ni na verskim svetkovinama, ni u crnogorskim crkvama. U Crnoj Gori produbljene su stare podele, vrata crnogorskih hramova otvorena su za ratne zločince, ali ne i za Crnogorce. Ovim rečima je Javni servis Crne Gore sinoć započeo dokumentarac o mitropolitu Amfilohiju

19.02.2020

18:08

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija