• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

20.02.2020

16:55

BAKIR SE SMESTIO U SRPSKU KUĆU! Dodik bez pardona: U BIH JE NA DELU OTIMAČINA NAŠE IMOVINE!

Balkan

BAKIR SE SMESTIO U SRPSKU KUĆU! Dodik bez pardona: U BIH JE NA DELU OTIMAČINA NAŠE IMOVINE!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, ocenio je danas da je u BiH na delu projekat otimačine srpske imovine, koji se ne može završiti onako kako je zamislio SDA, Bakira Izetbegovića i istakao da je sedište te stranke u Sarajevu smešteno u vili čiji je nekadašnji vlasnik Srbin

- To je vlasništvo Mihajla Miše Semijana, čiji naslednici traže vraćanje te imovine. SDA je zaposeo tu vilu i neće da se iseli, neće da vrati imovinu naslednicima, što govori o običnoj otimačini u Sarajevu - naveo je Dodik.

Podsetio je da je Mihajlo Miša Semijan bio jedan od najbogatijih Srba između dva svetska rata.

Istakao je da se sve navedene činjenice mogu lako proveriti, da postoji zahtev Semijanovih naslednika koji traže da im kuća bude vraćena.

DODIK POSLE SASTANKA SA SRPSKIM PREDSTAVNICIMA U BiH: Završavamo Predlog zakona o Ustavnom sudu!

Dodik je naveo da je 1938. i 1939. godine većina imovine na Baščaršiji bila srpska, a da sada tamo nema Srba.

Poručio je da ukoliko SDA ne želi sa srpskim narodom da gradi BiH, onda mora prihvatiti da ne može održati ovu zemlju.

- Mi smo spremni da pričamo o tome kako ona treba da funkcioniše i da se vrati na izborne principe koji su veoma jasni - rekao je Dodik novinarima u Istočnom Sarajevu, prenela je RTRS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aca

pre 4 godine

alo bre mile sta ti vise pobogu zboris ,zasto se ne odcepis vise ,deset godina pretis i zavitlavas narod a nikad nista jer dobro znas da je to nemoguce sramota bre

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija