• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.02.2020

12:10

ISUST HRIST MORA DA DOKAŽE MILU DA JE STARIJI OD NJEGA! Knežević do kraja ogolio sav apsurd milogorskog zakona o otimanju svetinja SPC! (VIDEO)

Balkan

ISUST HRIST MORA DA DOKAŽE MILU DA JE STARIJI OD NJEGA! Knežević do kraja ogolio sav apsurd milogorskog zakona o otimanju svetinja SPC! (VIDEO)

Podeli vest

Vlada je 27. decembra, kad je donela takozvani Zakon o slobodi veroispovesti, koji je antipravoslavni, antisrpski, anticrnogorski, raspisala poternicu za Isusom Hristom, jer ovim zakonom je predviđeno da Isus Hrist i SPC, koja postoji na ovim prostorima već 800 godina, mora da dokazuju DPS-u i šefu režima Milu Đukanoviću, da postoje pre njega, kazao je predsednik DNP-a i jedan od lidera DF-a Milan Knežević, na Parlamentarnom odboru za stabilizaciju i pridruživanje (POSP) u Podgorici

On je podsetio i goste iz EU, na činjenicu da je Đukanović na partijskom kongresu najavio da će napraviti, partijsku, unitarnu crnogorsku crkvu, koju su, kako je kazao, već formirali 2001. godine u stanici policije, i koju nije priznala nijedna Pomesna pravoslavna crkva.

- Ovde je progon u Crnoj Gori, dostojan antičkih vremena, dostojan onih prvih ranohrišćana koje su imperatori bacali lavovima, proganjali kroz katakombe, linčovali i razapinjali ih - istakao je Knežević, dodajući: I dok režimski mediji tragaju za Gospodom Bogom, mi sad u Crnoj Gori dobijamo na desetine, i desetine hiljada građana koji pronose Njegovo ime, i saopštavaju "Ne damo svetinje" i "Bog je sam nama".

MILO BEŽI IZ ZEMLJE! U subotu 200.000 vernika kreće u odbranu svetinja, sprema se skup kakav Podgorica nije videla!

Knežević je rekao da dok traže Boga, režim na sve načine pokušava da uvede diktaturu.

- Dok traže Boga, parapolicijske i policijske snage i vojna hunta, su na svaki način pokušali da uvedu diktaturu i vanredno stanje - kaže Knežević.

NOVI ISPAD BIVŠEG BOKSERA, ČOVEK NIJE PRI PAMETI! Litije uporedio sa KJU KLUKS KLANOM, a OSTROG sa - BUVLJAKOM!

Knežević je takođe podsetio da je u noći izglasavanja zakona, pohapšeno 17 poslanika najjačeg opozicionog saveza, bez skidanja imuniteta.

- Oni su pohapsili 17 poslanika najjačeg opozicionog saveza, bez skidanja imuniteta, bez određivanja pritvora, zatim su uhapsii novinare, hapsili su ljude koji su na Fejsbuk postovima, iskazivali svoje nezadovoljstvo zbog Zakona, a kad im je to bilo malo krenuli su na članove naših porodica - naglasio je Knežević i dodao:

Meni su uhapsili brata, brata od strica, uhapsili su mi majku, u mojoj kući je ostalo još samo 5 pasa, 3 mačke i 6 kokašaka, koje čekaju na hapšenje od ovog režima.

Knežević je upoznao sve članove POSP-a sa svim merama ZKP-a, koje su nad njim provedene, od "stavljanja u zatvor" 2 meseca, četvoromesečnog kućnog  pritvora do presuda od 5 godina za takozvani državni udar.

Knežević je podsetio i na afere koje potresaju Crnu Goru iz temelja, poput afere Koverta, afere Klap i Vardar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Ako je Crna Gora sekularna država ( kako tvrde Milogorci...?! ) onda je CRKVA potpuno odvojena od države i nema nikakve veze sa državom...!! Ako se država Crna Gora, upliće u političke odnose sa CRKVOM na bilo koji način: To se zove - FUNDAMENTALIZAM...!!

aha

pre 4 godine

pa ne svađaju se oni oko Boga niti Isusa panika nastala zbog para a SPC se više brine za pare nego za vernike

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija