• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.02.2020

12:11

(VIDEO) UPALI ČOVEKU U KUĆU I ODUZELI MU MAJICE S TROBOJKOM! Skandalozna akcija milogorske policije u Pljevljima!

Balkan

(VIDEO) UPALI ČOVEKU U KUĆU I ODUZELI MU MAJICE S TROBOJKOM! Skandalozna akcija milogorske policije u Pljevljima!

Podeli vest

Službenici policije upali su u kuću Velimira Čabarkape u Pljevljima kako bi izvršili pretres i oduzeli majice sa alikacijama zastave trobojke, grbom Crne Gore na sredini i natpisom "Pljevlja".

Tom prilikom službenici policije su zaplenili 51 majicu kratkih rukava sa gore pomenutim aplikacijama, 28 nalepnica sa istim motivima kao i četiri duksa sa slikom Peđe Leovca sa natpisom "Heroj sa Košara".

- Došli su ispred moje kuće sa policijskim automobilima, pretresali mi kuću i oduzeli majice koje su donacija za učesnike litija u Pljevljima - kaže Čabarkapa i dodaje:

- Pošto sam ja aktivni učesnik litije koje se ovih dana održavaju u Crnoj Gori, a ujedno sam i redar Crkvene organizacije u Pljevljima, ja sam na svoj Fejbuk profil objavljivao sve fotografije litija koje se održavaju u Pljevljima. Tako je ispred organizacije Odežda u Beogradu na mom profilu stigla poruka od njih da su voljni da doniraju 300 majica kratkih rukava crne boje sa aplikacijom trobojke, kao poklon, da se na neki način oduže Pljevljima - kazao je Čabarkapa pojašnjavajući poreklo zaplenjene robe.

Crnogorska policija saopštila je i da na prelazu Ranče zaplenila majice sa trobojkama, pišu podgoričke Dnevne novine. Pozivajući se na svoja saznanja, Dnevne novine pišu da je kod dva državljana Crne Gore pronađeno 239 majica sa iscrtanim trobojkama i 70 baklji.

Crnogorski javni servis podseća da je ovo drugi slučaj zaplene majica sa srpskim trobojkama. 

Prošle sedmice na Graničnom prelazu Dračenovac zaplenjena je veća količina majica koje je, kako se navodi, trebalo da budu isporučene u Podgorici.

Sve o događajima u Crnoj Gori čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija