• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.Kljajić

05.03.2020

11:49

"KORISNA BITANGA", TO JE MILO ĐUKANOVIĆ - TAKO GA JE DEFINISAO BAŠ HOLBRUK: Burne reakcije u Crnoj Gori posle "otkrića" da je MILO RADIO ZA NATO tokom bombardovanja Srbije!

Balkan

"KORISNA BITANGA", TO JE MILO ĐUKANOVIĆ - TAKO GA JE DEFINISAO BAŠ HOLBRUK: Burne reakcije u Crnoj Gori posle "otkrića" da je MILO RADIO ZA NATO tokom bombardovanja Srbije!

Podeli vest

Crnogorski predsednik se hrabro suprotstavio Slobodanu Miloševiću i pomagao NATO u ogromnoj meri tokom rata na Kosovu i Metohiji, rekao je Ričard Holbruk

Američki diplomata Ričard Holbruk otkrio je mračnu tajnu crnogorskog predsednika Mila Đukanovića da je pomagao NATO paktu tokom rata na Kosovu i Metohiji 1999. godine!

Holbruk je u autorskom tekstu, koji je objavljen u "Njujork tajmsu" još 10. aprila 2001. godine (tekst je tada uspešno sakriven od javnosti u Srbiji i Crnoj Gori), izneo šokantnu činjenicu u vezi sa Đukanovićevim angažovanjem tokom NATO agresije na Srbiju.

Šampion

Konvertitstvo predsednika DPS je najbolja preporuka svim nezrelim sorošoidima koji se spremaju za izdaju nacionalnih interesa. U toj disciplini je Đukanović neprevaziđeni šampion
Andrija Mandić, lider DF

Prema njegovim rečima, crnogorski lider se "hrabro suprotstavio" Slobodanu Miloševiću i izdašno pomagao NATO paktu!?! Informerovi sagovornici ocenjuju da ti podaci zapravo otkrivaju pravi razlog zbog kojeg Amerikanci decenijama drže Đukanovića na vlasti!

Obična marioneta

"Đukanović se hrabro suprotstavio predsedniku Slobodanu Miloševiću i pomagao NATO u ogromnoj meri tokom rata na Kosovu", napisao je doslovce Holbruk u "Njujork tajmsu". On nije precizirao kako je sve Milo konkretno pomagao NATO zločincima, ali stručnjaci veruju da je Đukanović agresorima dostavljao obaveštajne podatke i da je sabotirao odbrambene akcije tadašnje SR Jugoslavije.

Komentarišući Holbrukovo svedočenje o Đukanovićevom paktu sa NATO 1999. godine, lider DF Andrija Mandić kaže da, ako je ikada u svom životu Holbruk saopštio istinu, onda je to u Đukanovićevom slučaju.

MARKO CAREVIĆ
GRADONAČELNIK BUDVE

Usvajanje spornog "zakona" samo je jedna u nizu mera kojom su mislili da mogu da izbrišu SPC u Crnoj Gori, zaboravljajući da to nije pošlo za rukom ni velikim imperijama koje su osvajale naš prostor.

- Upravo je Holbruk promoter kovanice "korisna bitanga", kojom je u potpunosti definisao životni lik i delo Mila Đukanovića. Konvertitstvo predsednika DPS jeste najbolja preporuka svim nezrelim sorošoidima koji se spremaju za izdaju nacionalnih interesa i samih sebe. U toj disciplini Đukanović je neprevaziđeni šampion i tu krunu veleizdaje teško da će mu neko skinuti u budućnosti - naglasio je Mandić.

Dražen Živković, glavni i odgovorni urednik portala "Borba", podseća da je Đukanović 1997. godine izbornom krađom, koju je aminovala Amerika, došao na vlast.

- Svaki Đukanovićev potez posle ovoga u stvari je bilo ispunjavanje naloga onih koji su ga i doveli na vlast. Javna je tajna da Amerikanci, ali i mnoge druge službe, imaju Đukanovićev dosije o švercu cigareta devedesetih godina. Jasno je da su ga upravo time ucenili. I tokom bombardovanja 1999. Đukanović je bio logistika NATO i tražio je da SRJ bude još brutalnije bombardovana. Tako je onda, logično, 2008. godine usledilo i priznanje "Kosova", jer je to nalog koji je ispunjavao - naglašava Živković.

Duboko ucenjen

Lider "Zavetnika" Stefan Stamenkovski ocenjuje da je Đukanović još od dolaska na vlast postao marioneta Severnoatlantskog saveza.

- Đukanović je dosledno sprovodio sve njihove zahteve u prethodne dve decenije, uključujući i lažirani referendum u saradnji sa postpetookobarskim dosovskim vlastima u Beogradu u cilju razbijanja SRJ, jedine nezavisne države u to vreme na Balkanu. Na vlasti se ovoliko dugo održao i iz razloga što je duboko ucenjen čovek koji ispunjava sve naloge Zapada - zaključuje Stamenkovski.

Amfilohije podneo pritužbu zbog policijskih pretresa

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije podneo je juče pritužbu Savetu za građansku kontrolu policije kojom traži da se ispita zakonitost učestalih pretresa sveštenika i monaha na graničnim prelazima.

"Već skoro mesec dana na graničnim prelazima Crne Gore se vrši diskriminacija pravoslavnog sveštenstva i monaštva Mitropolije crnogorsko-primorske i eparhija SPC u Crnoj Gori. O tome smo neposredno obavešteni od strane sveštenstva i monaštva, koje je bez ikakvog razloga, i to samo zbog toga što pripada Pravoslavnoj crkvi, zadržavano na graničnim prelazima i samo su njima vršeni pretresi automobila", napisao je Amfilohije.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Običnom čoveku ne treba mnogo pameti da shvati da je sve ovo u tekstu prava istina. Ja, lično, sve ovo sam shvatio još 2008. god i od tada nisam nogom kročio na teritoriju CG jer mi se gadi.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Da je Milo Đukanović bitanga - jeste bitanga; a da je radio u korist NATO - to do sad nisam znala. Zato: ,,Informeru'' hvala za tu informaciju.

Dragi

pre 4 godine

Sve vam je uzalud...ne možete srušiti Mila. Za Mila su Albanci i Muslimani, sve do jednog. Plus Crnogorci. Znači 60% Crne Gore. Više nego Vučić u Srbiji.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija