• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ionformer.rs/IN4S

06.03.2020

18:45

I KAMEN BI ZAPLAKAO! POTRESNA ISPOVEST MILA ĐUKANOVIĆA: Žrtvovao sam 30 godina na vlasti, a mogao sam da budem ŠEF KOMUNALNOG!

Balkan

I KAMEN BI ZAPLAKAO! POTRESNA ISPOVEST MILA ĐUKANOVIĆA: Žrtvovao sam 30 godina na vlasti, a mogao sam da budem ŠEF KOMUNALNOG!

Podeli vest

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović požalio se nedavno u jednom intervjuu da se mnogo žrtvovao što je već 30 godina na vlasti u ovoj državi

On se gostujući na TV Fejs, potrudio da “zapuši usta” svima, koju su na “pogrešan način“ tumačili njegovo trodecenijsko kormilarenje opustelom zemljom.

“Kad se već odričete svoje privatnosti, a verujete da bi je mogao organizovati jako lepo za sebe, hajde da pokušate da uradite nešto što je vredno, da sutra kad se okrenete za sobom budete zadovoljni zato što ste žrtvovali 30 godina života. Ja sam zadovoljan danas, ja sam zadovoljan. Verujte, koliko god je bilo tegobno, koliko god je bilo izazovno uključujući i izazove za sam život, ja sam uvek sebi objašnjavao – to je tvoja odluka. Ako si želeo da živiš miran život, završio si ekonomiju, mogao si biti šef računovodstva u Komunalnom preduzeću. Od 7-3 i nakon toga na odmor”, izjavio je Đukanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nesa

pre 4 godine

Milo komunalac. :) :) Pa, nebi toliko nakrao majstore. Da si bio komunalac, mozda bi drpio neku metlu, ili mozda majcu. Ovako si nakrao ko da si stotinu zivota ziveo. Ma ne ti vec ti i bliza i dalja rodbina u lopovluku ne zaostaju. E mrcna i tuzna moja Crna Goro. Unisti te i osramoti ovaj montenegrin. A sto se tice fakulteta, znamo prica se. Sve u svemu, evo poceh da ga zalim. Suze mi krenuse zaista.

Dzo

pre 4 godine

Samo dileje soljejberi dokoni ovo komentarišu sreća nema ih puno 0,0001% u RS jer ako komentarišu 4 od 8 miliona to je to..

englezii

pre 4 godine

A jadnice jadni ti Montenegrino doci ce dan da ces da progutas svoje lajanje ! Nadam se da ce doci sve na naplatu ! Jadnice jadni i bedo najbednija ! Ne vredi da malo pljujes malo lizes ! Dzabe se koprcas jer taj balija je za tebe budalo prepametan !

Beki

pre 4 godine

Koliko si "zaradio" za ovi 30 godima , a koliko su zaradili tvoji vrsnjaci u Crnojgori ? Ako mislis da se lopovluk i kriminal isplati varas se.

Djoka Vatreni

pre 4 godine

Nadam se da ce ga munja za vreme velike nuzde da pogodi.

MILO, I FRANCUZI SU TE PROVALILI! NAMERA JE OTMAČINA IMOVINE SPC, ALI ĐUKANOVIĆ SE ZAIGRAO - Ukrajinski scenario neće proći!
Balkan

MILO, I FRANCUZI SU TE PROVALILI! NAMERA JE OTMAČINA IMOVINE SPC, ALI ĐUKANOVIĆ SE ZAIGRAO - Ukrajinski scenario neće proći!

Predsednik (Milo) Đukanović želi da stvori crkvu u Crnoj Gori - slično ukrajinskom scenariju. U stvarnosti, međutim, to mu neće proći lako, objavio je internacionalni medij sa sedištem u Parizu, ,,France 24" i dodao da je namera Vlade Crne Gore da otme imovinu SPC kontraverza koja je razljutila i unela nemir u živote većinskog pravoslavnog stanovništva

06.03.2020

12:19

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija