• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: sputniknews.com

11.03.2020

08:01

SVEĆE U CRNU GORU MOGU SAMO AKO SU TUTNUTE U KOKAIN, A MONASI U CRNOM SU RADNICI "NA CRNO"! Matija Bećković razmontirao milogorske bezbožnike!

Balkan

SVEĆE U CRNU GORU MOGU SAMO AKO SU TUTNUTE U KOKAIN, A MONASI U CRNOM SU RADNICI "NA CRNO"! Matija Bećković razmontirao milogorske bezbožnike!

Podeli vest

Pesnik i akademik Matija Bećković kazao je da su litije u Crnoj Gori sve rekle bez ijedne reči, te da je verni narod pronašao besmrtni odgovor, a nama preostaje da mu se poklonimo, zahvalimo i čestitamo.

- Taj odgovor je zadivio čitav svet. Ustručavamo se da još nešto kažemo u strahu da ih nečim ne natrunimo i oskrnavimo. Malo ko je znao šta su litije a sada nema nikoga ko to ne zna. Zemlja je progovorila i potegla oružje koje se bez velike nevolje ne poteže. Pod krstovima, ikonama i zastavama, živi i mrtvi, krenuli su zajedno na mestima gde litija nikada nije bila - rekao je Bećković na manifestaciji"Ne damo svetinje" u Beogradu koji je organizovan u znak zahvalnosti za podršku koju Crna Gora dobija od Srbije.

NIKADA JEDAN ATEISTA I KOMUNISTA NIJE OSNOVAO CRKVU! Poznati americki časopis Blumberg totalno ocrnio Mila Đukanovića!

- Pokrenulo ih je nešto dublje od pameti i starije od razuma - sila koja nije sasvim od ovoga sveta. Lepšu sliku Crne Gore svet nije video u toku njene viševekovne istorije. Rimski papa, vrhovni rabin Jerusalima, Dalaj Lama, Vaseljenski patrijarh, patrijarh sve Rusije i svi ostali širom planete sveštenici, kardinali, biskupi prate s radošću i čežnjom litije u Crnoj Gori i žale što oni nemaju takve političare i ne znaju šta bi dali da imaju nekog poput gospodina Mila Đukanovića, pa bi i oni imali vernike i duhovnike, litije i Amfilohija Radovića - istakao je Bećković.

MILO I SINAN PAŠA ZASLUŽILI ORDEN SVETOG SAVE! Bećković: Niko nije više učinio za jednistvo Srpske pravoslavne crkve od njih dvojice!

Aktuelna crnogorska vlast, nastavlja on, zatražila je ličnu kartu i krštenicu od svoje majke Mitropolije crnogorsko primorske i Srpske pravoslavne crkve.

- Monasi u crnom su radnici na"crno" u Crnoj Gori. Kažu da je sveće u Crnoj Gori sve teže uneti sem ako su tutnute u kokain. Mislili su da su Crkvom završili jednom zauvek kada su sahranjivali Boga i opojavali monahe a dokrajčili kad su smakli mitropolita Joanikije i 126 sveštenika MCP. Samo su ustaše ubile više, 5 mitropolita i 176 sveštenika. Iz njihove krve obnovljena je sadašnja Mitropolija crnogorska primorska, njeno sveštenstvo i monaštvo je danas na ponos cele hrišćanstva - zaključio je Bećković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija