• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

13.03.2020

15:20

MILO ZABRANIO LITIJE! Od ponedeljka ZABRANA SVIH JAVNIH OKUPLJANJA zbog koronavirusa, kojeg, inače, U CRNOJ GORI - NEMA!

Balkan

MILO ZABRANIO LITIJE! Od ponedeljka ZABRANA SVIH JAVNIH OKUPLJANJA zbog koronavirusa, kojeg, inače, U CRNOJ GORI - NEMA!

Podeli vest

Nacionalno koordinacionog tela za zarazne bolesti Crne Gore donelo je niz zabrana zbog koronavirusa, iako, kako zvanična Podgorica tvrdi, u ovo zemlji nema nijednog zaraženog ovim virusom!

Zabranjeno je uplovljavanje svih kruzera i jahti, sva javna okupljanja u Crnoj Gori, poseta licima koja se nalaze na bolničkom lečenju, na izdržavanju kazne, da se prekine rad u obrazovno vaspitnim ustanovama u trajanju od najmanje 15 dana počev od 16. marta.

Potpredsednik Vlade CG Milutin Simović saopšto je da Vlada preduzima maksimalne mere predostrožnosti, koje su u moći Vlade, da se što duže odgodi pojava koronavirusa u Crnoj Gori.

"Nažalost, svedoci smo da su brojne države zakasnile sa merama, što je za rezultat imalo masovno širenje epidemije. Mi ne smemo napraviti takvu grešku i zato delujemo", naveo je Simović, ističući da svaka mera treba da se realizuje do kraja.

"Verujemo da će sve te mere naići na punu podršku građana, kako bi se zaštitili najranjiviji. U to ime koristim priliku da u ime Vlade  Crne Gore pozovemio sve građane da zaborave na sve razlike.

"Ovakve situacije zahtjevaju zajedništvo celog društva", rekao je Simović.

Sve o događajima u Crnoj Gori čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rukfaš

pre 4 godine

Poštovani bolesnici, u Crnoj Gori nema korone zato što se organi koji se brinu o građanima bave svojim poslom a ne crkvom iz srednjeg vijeka i molitvama. Ne interesuje ih šta misle popovi već ih interesuje zaštita građana.

Djuro

pre 4 godine

A da pocnu da se razbolevaju ovi u litijama odma ima da se neko 'dere" da im je Milo to namerno "ubacio" da ih "razbije", ajde dosta vise sa tim glupostima, ako je crkva upravu i ima sve tapije, neka taj zakon ponisti na sudu a ne ovako da zamajava ljude

Mito

pre 4 godine

Milo, Bog je protiv tebe, kao i Sveti Sava i Vasilije Ostroški. Znaš onu narodnu. "ničija nije gorela do zore", pa neće ni tvoja.

Miro

pre 4 godine

Sad kada ne bude Litija i Tamjana, Korona će se vrlo brzo pojaviti. Tamjan je veoma delotvorno raskuzno sredstvo.

Ana

pre 4 godine

Sve ove predlozene mere u Crnoj Gori su potpuno ispravne i korisne, sa EPIDEMIOLOSKE tacke gledista. A u cilju eventualnog sprecavanja, ili ublazavanja, i kontroli ove epidemije!!! A isto toliko su i ove jedinstvene u svetu…miroljubive Litije, potpuno ispravne, korisne, i pozeljne, kao , pokazalo se - jedino sredstvo odbrane od nasilnog i protivzakonitog, delanja danasnje Crnogorske Vlade!!! Te ce se kao takve, iz istih razloga i nastaviti, kada umine ova, SADA OPASNOST PO ZIVOTE I ZDRAVLJE SVEG NARODA, VOLJENE Crne Gore!!!

branislav

pre 4 godine

Posto je zabranio litije...dobice koronu vrlo brzo...te su ih litije i stitile..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija