• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

23.03.2020

15:57

ZADAVIO DEČKA (21) ZBOG LJUBOMORE PA TELO BACIO U SAVU! Kobna ljubavna svađa, uhapšen mladić (19)

Balkan

ZADAVIO DEČKA (21) ZBOG LJUBOMORE PA TELO BACIO U SAVU! Kobna ljubavna svađa, uhapšen mladić (19)

Podeli vest

Policija u Zagrebu privela je 19-godišnjeg mladića zbog sumnje da je zadavio svog partnera (21), a telo potom bacio u Savu. Njemu je određen jednomesečni pritvor

Mladić je uhapšen zbog sumnje da je 7. marta 2020. godine oko 17 sati iz Osijeka doputovao u Zagreb nakon čega se uputio na nasip reke Save u blizini naselja Prečko odakle je s mobilnog telefona nazvao oštećenog kojeg od ranije kratko poznavao i pozvao ga da dođe na to mesto.

- Na njegov poziv 21-godišnjak je pristao i nedugo nakon poziva došao do nasipa, a nakon što su jedno vreme razgovarali spustili su se do same obale Save da bi u jednom trenutku 19-godišnjak, na za sada neutvrđen način ubio 21-godišnjaka, a potom njegovo telo bacio u reku- objavila je zagrebačka policija.

Foto: Pixabay

Njih dvojica su se navodno, kako 24sata nezvanično saznaje, posvađali zbog ljubomore. Ko je na koga bio ljubomoran i zašto pokazaće istraga.

Tokom sukoba osumnjičeni je zgrabio čoveka za vrat i zadavio ga. Kako bi prikrio tragove telo mu je potom bacio u Savu. Uhapšen je nakon 15-ak dana, a policija mu je, navodno, ušla u trag prateći komunikaciju s mobilnog žrtve. U obrani je tvrdio, prema nezvaničnim informacijama, da je bio napadnut i da se branio.

- Moj klijent je aktivno iznosio obranu i odgovarao je na postavljena pitanja. To je sve što vam mogu reći u ovoj fazi postupka - rekla je Nataša Vujčić, advokat osumnjičenog za ubistvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija