• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

27.03.2020

22:45

MILOV BRAT IMAO TEŽAK SRČANI UDAR, ACU ĐUKANOVIĆU UGRAĐEN STENT! Neviđena drama u porodici predsednika Crne Gore!

Balkan

MILOV BRAT IMAO TEŽAK SRČANI UDAR, ACU ĐUKANOVIĆU UGRAĐEN STENT! Neviđena drama u porodici predsednika Crne Gore!

Podeli vest

Prvi čovek Crne Gore Milo Đukanović preživeo je najveću dramu u svom životu! Kako saznajemo, njegov rođeni brat, biznismen Aleksandar Aco Đukanović (55) imao je težak infarkt i njegovo stanje je, i pored napora najuglednijih podgoričkih lekara, bilo veoma kritično

Zbog toga je Milo po svaku cenu želeo da ga privatnim avionom prebaci na neku od najboljih kardioloških klinika u inostranstvu na kojima se rade komplikovani zahvati na srcu.

Kako se saznaje, u opticaju su bile neke klinike u Nemačkoj, Švajcarskoj, pa čak i u Italiji, ali zbog aktuelne situacije sa epidemijom koronavirusa nijedna od tih bolnica nije želela da primi Đukanovića.

(FOTO) CRNA GORA ODBILA RESPIRATORE IZ SRBIJE! Narod se zahvaljuje predsedniku Vučiću i pruža mu podršku, a crnogorske vlasti TERAJU PO SVOME!

Bratu predsednika Crne Gore, prema našim informacijama, stent je na kraju ugrađen na jednoj klinici u crnogorskoj prestonici.

Aco Đukanović je vlasnik "Prve banke" u Crnoj Gori kao i brojnih lokala i drugih nekretnina, a mediji u toj zemlji nedavno su pisali da on namerava da se ove godine preseli u Švajcarsku i da tamo prebaci i svoj kapital.

GRENEL: KURTI ME JE POGLEDAO DIREKTNO U OČI I REKAO DA ĆE UKINUTI TAKSE! Premijer lažne države slagao Amere, zato je bivši!

Aco Đukanović poslednji put u javnosti viđen je krajem godine kada su se u Podgorici i drugim gradovima Crne Gore održavali protesti protiv Zakona o slobodi veroispovesti. Građani su tada blokirali određene saobraćajnice u glavnom gradu, a zaustavljen je i auto u kom je bio Đukanovićev brat. Tada su mu skandirali „Aco lopove, ne damo ti svetinje", na šta je on odgovarao "Nisam vam je ništa ukrao".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mladen

pre 4 godine

Stiže vas polako sve najgore. Džaba vam i pare Milogorci, nudite, kumite, molite... Dođe dan kad ni pare ne pomažu. Ko god je zaokružio DA za razdvajanje 2006. ja mu lično želim sve najgore u životu. Nikad vam ne bilo dosta para, pogotovo za lečenje. Svojim očima gledali kako vam vatre i vode sve odnose. Srbiju ste izdali, Kosovo vam je sused, a NATO vam je novi drugar. Sad po brašno, šećer, so, itd u Tiranu, Prištinu. Ha ha ha...

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija