• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/jutarnji.hr/RTRS/radio sarajevo

28.03.2020

10:41

KORONAVIRUS U REGIONU: U BiH zaraženo ukupno 250 ljudi, u Hrvatskoj četvrti smrtni slučaj, 635 inficiranih!

Balkan

KORONAVIRUS U REGIONU: U BiH zaraženo ukupno 250 ljudi, u Hrvatskoj četvrti smrtni slučaj, 635 inficiranih!

Podeli vest

Tokom protekla 24 časa u Republici Srpskoj je koronavirus potvrđen kod sedam osoba, potvrdio je ministar zdravlja i socijalne zaštite RS Alen Šeranić i sada su zaražene 162 osobe

U Federaciji BiH je takođe 7 novozaraženih, pa je u BiH sada, sa 14 novih slučajeva, zaraženo ukupno 250 ljudi. Zabeležena su četiri smrtna slučaja.

 U Hrvatskoj je od korona virusapreminula još jedna osoba, pa je broj smrtnih slučajeva porastao na četiri, a potvrđeno je 49 novih slučajeva, čime je ukupan broj zaraženih porastao na 635, saopštio je jutros Nacionalni štab civilne zaštite.

Osoba koje je preminula je žena iz Pule, stara 93 godine, rečeno je na konferenciji za novinare.


U Hrvatskoj je na respiratoru trenutno 20 pacijenata, dok je 45 osoba izlečeno, prenosi zagrebački portal Index.hr.

Ministar zdravlja Vili Beroš zahvalio je svima "koji se ponašaju prikladno u samoizolaciji i svima onima koji se pridržavaju mera".

BONUS VIDEO:





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija