• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji list

02.04.2020

06:56

POLICIJA JE NIKOLINO TELO NAŠLA U SAVI Kada su nekoliko dana kasnije njegov telefon otkrili u drugoj reci, KLUPKO JEZIVIH DETALJA POČELO JE DA SE ODMOTAVA

Balkan

POLICIJA JE NIKOLINO TELO NAŠLA U SAVI Kada su nekoliko dana kasnije njegov telefon otkrili u drugoj reci, KLUPKO JEZIVIH DETALJA POČELO JE DA SE ODMOTAVA

Podeli vest

Jeziv zločin dogodio se pored reke.

Nakon što je iza rešetaka završio  I.Š. (19) iz osiječkog kraja jer je marta svog partnera Nikolu B. (21) zadavio i bacio u Savu, po dojavi građana 21 dan kasnije zagrebačka policija je iz reke u mestu Strmec Bukevski izvukla ubijenog mladog Zagrepčanina. 


Stravičan pronalazak uznemirio je šetača 28. marta oko 14.30 sati koji je uočio telo nepoznate muške osobe i koji je potom pozvao policiju. Obdukcijski nalaz na Zavodu za sudsku medicinu otkrio je da je reč o nestalom 21-godišnjaku kojeg je, kako se sumnja, usmrtio dve godine stariji mladić.
Podsetimo, slučaj nestalog Zagrepčanina, kako smo već pisali, raspetljao se na najgori mogući način – ubistvom. Očajni vapaj o nestanku 21-godišnjeg sina poslala je njegova majka nakon što ga je 7. marta videla zadnji put. Na sebi je imao narandžastu i bordo majicu, maslinasto zelenu jaknu i crne pantalone. Od kuće je izašao nakon što je pomogao majci da pospremi stan. Rekao joj je da ide s prijateljima, međutim, to druženje završio je zločinom u kojem je on bio žrtva. 

Policija je nakon istraživanja otkrila da je I.Š. kobnog dana oko 17 sati u Zagrebu doputovao iz Osijeka. Otišao je na savski nasip kod naselja Prečko odakle je nazvao Nikolu kako bi se sreli i raščistili stvari. 

Foto: Beta

 

Njihovo prijateljstvo, otkrivaju upućeni, bilo je kratko, ali intenzivno. Sreli su se na nasipu pa se spustili skroz do korita Save gde su se žestoko posvađali zbog jednog Dubrovčanina s kojim su se intimno družil inakon čega je 19-godišnjak, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, ubio mladića i potom njegovo telo zajedno sa dokumentima i ključevima bacio u reku.

Nakon svirepog zločina 19-godišnjak je seo u taksi i odvezao se na stanicu odakle je vozom otputovao nazad za Osijek gde je u Dravu, zatim, bacio 19-godišnjakov telefon. 

A kako je sutradan Nikolina majka alarmirala policiju, po baznim stanicama su pokušavali intenzivno da mu uđu u trag. Poslednji signal njegovog telefona zabeležen je uz savski nasip, a zadnji poziv koji je primio bio je od 19-godišnjaka. I dok su ronioci intenzivno češljali reku Savu više kilometara nizvodno, kriminalisti su pokušavali složiti mozaik nestanka, a 19-godišnjak kojeg su ispitali, teško je pred njima mogao sakriti istinu. 

- On je mene napao, ja sam se samo branio - ispričao je 19-godišnjak.

- Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku uz prijavu za ubistvo dve godine starijeg prijatelja - saopštila je zagrebačka policija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija