• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

02.04.2020

20:00

VELIKA POBEDA SRPSKE, VANREDNO STANJE STUPA NA SNAGU, BOŠNJACI ODUSTALI OD VETA! Sarajevo zamalo da zavije celu BiH u crno!

Balkan

VELIKA POBEDA SRPSKE, VANREDNO STANJE STUPA NA SNAGU, BOŠNJACI ODUSTALI OD VETA! Sarajevo zamalo da zavije celu BiH u crno!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da današnji sastanak sa potpredsedavajućim Veća naroda Srpske iz reda bošnjačkog naroda Mihnetom Okićem i poslanikom u Narodnoj skupštini Edinom Ramićem nije bio u funkciji davanja garancija, jer su neke stvari logične, ali da jesu uklonjene nedoumice

- Mislim da smo se razumeli. Iskreno govoreći, nije ni bilo potrebe da izgubimo ovo vreme da bi odluka o proglašenju vanrednog stanja stupila na snagu. Danas smo i razrešili dileme u vezi sa povratnicima - rekla je Cvijanovićeva Srni zamoljena da prokomentariše Ramićevu izjavu da su dobili "potrebna objašnjenja i garancije da povratnička populacija neće imati nikakve negativne posledice nakon stupanja na snagu Odluke o vanrednom stanju"        

Predsednica Republike je ponovila da današnji sastanak nije bio u funkciji davanja garancija, ali da su uklonjene nedoumice.
        
- Važno je da se procesi ne blokiraju jer ono što radimo sada nosi posebne izazove u zdravstvenom i ekonomsko-finansijskom smislu - istakla je Cvijanovićeva.

Dogovor je stvorio pretpostavke da odluka o vanrednom stanju stupi na snagu.

Jer, na sastanku u Palati Republike je dogovoreno da će odluka stupiti na snagu bez pokretanja postupka zaštite vitalnog nacionalnog interesa od strane Kluba bošnjačkih delegata u Vijeću naroda Republike Srpske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kikimora

pre 4 godine

Ne razumem. Sta znaci Velika pobeda Srpske? Jel' neko bio na bojnom polju. RS je entitet u drzavi BiH. Umesto da se bore da se drzava izbori sa pandemijom, 'vodje' na obe strane gledaju kako da raspire mrznju i odvrate narod od bitnijih stvari kao sto su zaraza, potencijalne nestasice hrane, otkazi, itd. Uvek je bilo Zavadi pa vladaj.

Maxmen

pre 4 godine

Novinari,ma ne lupajte,ovdje su svi na gubitku,dosta politiziranja bolesti.????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija