• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index. hr/Informer.rs

04.05.2020

21:25

(FOTO) KONAČNO PRIHVATILA DA NIJE PREDSEDNICA, A ONDA OSTALA BEZ GOMILE PRATILACA! Kolindina popularnost u žestokom padu, A TO GOVORI I TRENUTNO STANJE NA NJENOM INSTAGRAM PROFILU!

Balkan

(FOTO) KONAČNO PRIHVATILA DA NIJE PREDSEDNICA, A ONDA OSTALA BEZ GOMILE PRATILACA! Kolindina popularnost u žestokom padu, A TO GOVORI I TRENUTNO STANJE NA NJENOM INSTAGRAM PROFILU!

Podeli vest

Sada već bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, posle više od dva meseca od poraza na izborima odlučila je da ukloni svoju titulu u svom korisničkom imenu na društvenoj mreži instagram

Pojedini hrvatski mediji duže vreme su Kolindi Grabar Kitarović slali pitanje zašto još uvek nije promenila korisničko ime, jer je prošlo više od dva meseca po isteku mandata, ali ona se tek sada odllučila na taj potez.

Foto: printscreen instagram

Njeno Instagram ime je sada "Kolinda_gk", dok je do skoro glasilo "predsjednicahr".

Foto: printscreen instagram

Izgleda da je Kolinda odlučila da prihvati realnost, a to je da više nije predsednica Hrvatske, ali odmah posle toga nju je otpratilo 2.000 ljudi koji su bili njeni pratioci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SENZACIJA

pre 3 godine

Večeras je preno hrvatski RTL Direkt da je analiza Belgijskih naučnika otkrila da je najstariji Južnoslovenski-Hrvatski gen(plavi na karti) u kombinaciji sa krvnom grupom 0 u Hrvatskom narodu najotporniji na svetu od Korona virusa... i.imgur.com/GLL0M9y.png

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija