• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.05.2020

10:06

DRAMA U KANJONU MORAČE! Spasioci izvukli dete sa dubine od 20 metara! (FOTO)

Balkan

DRAMA U KANJONU MORAČE! Spasioci izvukli dete sa dubine od 20 metara! (FOTO)

Podeli vest

Alpinistički tim Službe zaštite i spašavanja Podgorica, izvukao je sinoć dete iz kanjona reke Morače, na dubini od oko 20 metara

Kako je objavljeno na Fejsbuk stranici Služba zaštite i spašavanja - Glavni grad Podgorica, sinoć oko 21.20 sati Služba je dobila prijavu od Centra bezbednosti Podgorica da je došlo do povređivanja maloletnika u kanjonu.

 

 


Dete je bilo na dubini od oko 20 metara, u blizini Piperske ulice.

"Preduzimajući sve neophodne mere i radnje izvršeno je izvlačenje deteta iz kanjona uz upotrebu alpinističke opreme. Dete je predato na dalje postupanje pripadnicima Hitne medicinske pomoći", saopšteno je iz Službe zaštite i spašavanja.

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija