• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/in4s.net

10.06.2020

12:41

PISMO OCA MIAJLA CG POLICIJI I VOJSCI DRMA TEMELJE CRNE GORE: Na pogrešnu su vas adresu poslali, vi treba da branite zemlju od kriminala, ne od blagoslova Božijeg!

Balkan

PISMO OCA MIAJLA CG POLICIJI I VOJSCI DRMA TEMELJE CRNE GORE: Na pogrešnu su vas adresu poslali, vi treba da branite zemlju od kriminala, ne od blagoslova Božijeg!

Podeli vest

Sveštenik SPC, paroh grbaljski Miajlo Backović, uputio je otvoreno pismo svim građanima Crne Gore koji nose uniformu, a koji jesu ili bi mogli biti najgrublje zloupotrebljeni od strane režima u cilju obračuna sa SPC. Pismo oca MIaila prenosimo u celosti

„Kao ratni veteran i vojnik znam šta znači uniforma i naređenje. Isto tako kao čovjek prije i iznad svega, znam šta znači svakom pravom vojniku obraz i čast!

Zato molim moju braću u uniformama, da ostanu LjUDI!

Uniforme će se skinuti i poćićemo svojim porodicama. Bitno je da kad na kraju radnog vremena pogledamo svoju djecu u oči, ne spuštamo pogled ka zemlji…

Ja sam kad je to trebalo branio svoju zemlju, kao što sada branim naše SVETINjE. Ponoviću – NAŠE SVETINJE BRAĆO!

Vi ustavni poredak i Crnu Goru ne morate da branite od nas koji smo ovu zemlju stvarali i branili, već od onih koji bezakonjem ruše temelje naše zemlje i ustav.

 

 

Na pogrešnu su vas BRAĆO adresu poslali, vi treba da branite zemlju od kriminala, korupcije, terorista… ne od blagoslova Božijeg i služitelja Božijeg oltara.

Sjutra kada cijela slobodna i slobodarska Crna Gora izađe u litije, tu će biti i vaši roditelji, djeca, braća vaša! Ne dozvolite BRAĆO da vam oni koje bi trebalo da hapsite naređuju da dušu svoju i obraz gazite zarad plate i posla, jer ZEMALjSKO JE ZA MALENA CARSTVO A NEBESKO UVIJEK I DOVJEKA…!

Brzo će vaši nalogodavci biti bivši, a onda će se računi podnositi narodu i Bogu, ne dozvolite da vas istorija i narod na istu sudsku klupu sa njima postave, a Bog i naši Sveti preci da vas se postide!!!.

Vaš saborac i molitvenik pred Gospodom, sveštenik Miajlo Backović.“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija