• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/in4s.net

12.06.2020

08:50

MANDIĆ VRAĆEN S CRNOGORSKE GRANICE JER JE BIO U SRBIJI! Hteli da ga strpaju u karantin, a niko ni da pisne dok se Milo nesmetano šetka po Evropi!

Balkan

MANDIĆ VRAĆEN S CRNOGORSKE GRANICE JER JE BIO U SRBIJI! Hteli da ga strpaju u karantin, a niko ni da pisne dok se Milo nesmetano šetka po Evropi!

Podeli vest

Predsednik Nove Srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić, sprečen je sinoć da uđe u Crnu Goru sa svojim bratancem Danilom na graničnom prelazu Ilino Brdo na putu iz Trebinja za Nikšić.

Naime, Granična policija je, u komunikaciji sa kolegama iz BiH, ustanovila da je Danilo Mandić ušao u Bosnu i Hercegovinu iz Srbije, dok nije registrovano kako je Andrija Mandić prešao srpsko-bosansku granicu, prenosi Pobjeda.

Mandićima je predočeno da obojica moraju u karantin – Danilo zato što dolazi iz zemlje veće stope inficiranih, a Andrija zato što je sa njim bio u direktnom kontaktu. Međutim, oni su odabrali da se vrate na teritoriju BiH, odnosno u Trebinje.

Ovo je još jedan primer selektivne upotrebe mera NKT-a. Podsetimo, nakon „baltičke“ turneje predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, nikome nije palo na pamet da mu predloži karantin, ili pak da ga testira na koronu.

 

 

A, identičnu situaciju imamo i nakon Đukanovićeve posete Belgiji.

Belgija ima 11.587.039 stanovnika, a 33.622 trenutno aktivna slučaja, što se nikako ne uklapa u „brojke“ koje su prihvatljive za IJZ, to jest – boravio je u državi sa brojem slučajeva koronavirusa većom od 25 na 100.000 stanovnika.

„Zašto se bune ovi Srbi kad zakon važi jednako za sve njih“, prokomentarisao je nedavno aforističar Blažo Papović.

Za Mila zakon ne važi.

Uostalom, on odavno nije Srbin, zaključuje portal IN4S.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 3 godine

Manje, više... baltička turneja... U sred korone, Milo je makar jednom nedeljno putovao u Švajcarsku, a Švajcarska je i te kako bila pogođena koronom. Doduše, sve se svodilo na privatni avion, VIP deo aerodroma, banka i nazad istim putem, istog dana.

zoran

pre 3 godine

...mrcvarenje ljudi..nepotrebno i mangupski..to pravi ljudi ne rade.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija