• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

15.06.2020

12:11

ANDRIJA MANDIĆ PODNEO OSTAVKU, U CRNOJ GORI VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Lider DF poručio da neće odustati od borbe protiv Milovog režima!

Balkan

ANDRIJA MANDIĆ PODNEO OSTAVKU, U CRNOJ GORI VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Lider DF poručio da neće odustati od borbe protiv Milovog režima!

Podeli vest

Poslanik DF-a i jedan od lidera tog pokreta Andrija Mandić saopštio je da podnosi ostavku na funkciju poslanika.

- Na žalost, neću biti u mogućnosti da budem prisutan i učestvujem kada se ovih dana u Skupštini CG bude raspravljalo o izboru VDT-a i o još nekim veoma važnim temama, koje iziskuju da klub poslanika DF bude kompletan. Ne moram ni pominjati koliko je izbor VDT-a važna tema za DF, koji se godinama neprestano nalazi na meti korumpiranog sudstva i tužilaštva. Zato ću podneti ostavku na mesto poslanika u Skupštini Crne Gore, sa namerom da omogućim da na moje mesto što pre dođe sledeći poslanik sa naše liste - predsednik Opštinskog odbora Nove srpske Demokratije u Podgorici, diplomirani pravnik Radoš Zečević, kako bi klub DF-a radio u punom kapacitetu - objasnio je Mandić.

Navodi kako se zahvaljuje svima koji su se interesovali za njegovo zdravlje.

- U ovih nekoliko dana, uverio sam se u plemenitost i solidarnost brojnih ljudi. Bilo je, očekivano, i onih drugih - manje dobronamernih, ali se na njih ne ljutim, jer je sve to naša Crna Gora, ljudska, čojska, viteška, ali i surova, isključiva i nemilosrdna - poručio je Mandić.

USIJANJE U CRNOJ GORI, ŠTA ĆE MILOGORCI URADITI SA POHPŠENIM SVEŠTENICIMA?! Hoće li ih pustiti, ili posalti na robiju od najmanje 30 dana?!

Dodaje kako je ono što je za skupštinskom govornicom, na teme koje su donosile sednice, imao da kaže, kazao u proteklom vremenu, kako je rekao, jasno i nepokolebljivo.

- Ne potčinjavajući se onima koji su stvarali nedemokratski ambijent i iznuđivali poslušnost. Saopštavao sam i stvari za koje sam znao da nisu popularne, koje ne idu niz dlaku dijelu javnog mnjenja i koje drugi šapuću na uvo. Zato što, u susretu sa izazovima i ozbiljnim temama, nisam želio da ustuknem, proseći nove glasove a izdajući one koji su me glasali i dali mi mandat da u njihovo ime pokažem stav. Nisam se dodvoravao ni masovnim medijima i njihovim narativima. Vinston Čerčil je kazao: "Stav je mala stvar koja čini veliku razliku. Mi smo tu razliku napravili. Bilo je žestokih rasprava, teških sednica, gužve, meteža, ali ničega što u takvom obliku, pa i još radikalnijem, nemaju britanski, japanski, italijanski, turski, ukrajinski i drugi parlamenti u svijetu. Jedino čega u ostalim parlamentima civilizovanih zemalja nema, to je intervencija policije. Zato u narednom sazivu Skupština mora dobiti potpuni integritet".

- Vreme oporavka iskoristiću da se posvetim obavezama i velikim izazovima koji su pred nama, a pre svega koncipiranju strategije za period koji dolazi. Nakon povratka u Crnu Goru u potpunosti se posvećujem radu na terenu. Pred nama je teška kampanja, teška borba, koja se mora završiti trijumfom naroda i njegove volje, ako želimo da izvučemo Crnu Goru iz kandši kriminalnog, antisrpskog i antipravoslavnog režima. Prostora za kalkulacije nema. Svi u opoziciji moramo da pružimo maksimum. Prioritet mora imati ono što smo spremni da pružimo, a ne da uzmemo - navodi u saopštenju lider DF-a.

BAKIR NUDI SRBIMA DA SE ODREKNU SRBIJE, UČLANE U SDA I POD VOĐSTVOM BOŠNJAKA BRANE BOSNU! Alijin mali se pogubio, ILI SE SPREMA ZA... !

Kako je naveo cilj je jedan - pobeda.

- Dugujemo je generacijama onih koje ovaj režim obespravljuje, svima onima koji su se borili protiv tiranije, koji nisu odustali. Pobedu dugujemo i onima koji više nisu sa nama, a koji su do kraja ostali uspravni u svojoj borbi za slobodu. Pobeda je zadatak svih generacija koje u ovoj borbi učestvuju - zaključio je Mandić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Biljana Pantić Pilja: Odbor za politička pitanja glasao protiv naših amandmana, ulažemo prigovor!
Politika

Biljana Pantić Pilja: Odbor za politička pitanja glasao protiv naših amandmana, ulažemo prigovor!

Šefica srpske delegacije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PS SE) Biljana Pantić Pilja izjavila je danas za Tanjug da je Odbor za politička pitanja i demokratiju PS SE glasao protiv svih amandmana koje je predložila srpska delegacija, kao i protiv amandmana koji su predložili članovi italijanske delegacije i jedan član delegacije Mađarske i najavila ulaganje prigovora.

16.04.2024

12:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija