• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.06.2020

08:39

POLICIJA ZAPOSELA ZGRADU OPŠTINE BUDVA! Carević i Radović pred vratima, ne daju im da uđu na svoja radna mesta, nova drama na pomolu! (VIDEO)

Balkan

POLICIJA ZAPOSELA ZGRADU OPŠTINE BUDVA! Carević i Radović pred vratima, ne daju im da uđu na svoja radna mesta, nova drama na pomolu! (VIDEO)

Podeli vest

Ulaz u opštinu Budva i jutros obezbeđuje policijska jedinica iz Podgorice, dok se u opštini nalaze budvanski policajci, koji ne dozvoljavaju pristup ni legalnom, ni "novom" rukovodstvu opštine

Predsednik Opštine Budva Marko Carević došao je ispred opštine, ali mu nije dozvoljeno da uđe. Ubrzo posle njega stigao je i Krsto Radović, kojem je takođe zabranjen ulaz.

Komandir policije Slobodan Kovačević objašnjava da je procena da se niko ne pusta u opštinu. Carevic traži da mu pokažu nalog na osnovu koga se zabranjuje ulaz u opštinu.

"Vi predsedniku opštine branite da dođe na posao i nemate nijedan papir", rekao je Carević, navodeći da policija krši Ustav i zakone.

 

 

Objašnjava da je predsednik opštine i da, po Ustavu, ima pravo da dođe na svoje radno mesto.

Okupljenim građanima u Budvi, pridružili su se i poslanici DF Jovan Vučurović i Milun Zogović. Carević je pozvao okupljene građane da poštuju odluku policije i zahvalio im se na podršci.

Carević i predsednik SO Krsto Radović pozvali su sinoć građane okupljene ispred zgrade Opština Budva da se raziđu i da opet dođu ujutro u 7.45 časova, kada će, kako su poručili,oni biti na radnim mestima.

 

 


 

 

Marko Carević i predsednik Skupštine Opštine Budva Krsto Radović kazali su jutros da su dobili reč od policije da niko neće moći uđe u zgradu Opštine Budva, te zamolili okupljene građane da se raziđu.

Carević je rekao građanima da će ih ukoliko budu izigrani ponovo pozvati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZZ

pre 3 godine

A Milo kukao na Slobu .. ahahahah .. koja smejurija ..

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija