• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.06.2020

16:47

MILOGORCI SU DOTAKLI DNO! OTAC SINIŠA IZ ULCINJA PROTERAN IZ CRNE GORE: Drakonski kažnjen sa 4.500 evra jer ugrožava NACIONALNU BEZBEDNOST! (VIDEO)

Balkan

MILOGORCI SU DOTAKLI DNO! OTAC SINIŠA IZ ULCINJA PROTERAN IZ CRNE GORE: Drakonski kažnjen sa 4.500 evra jer ugrožava NACIONALNU BEZBEDNOST! (VIDEO)

Podeli vest

Ulcinjski paroh Siniša Smiljić moraće početkom jula da napusti Crnu Goru, jer navodno ugrožava njenu nacionalnu bezbednost

To piše u rešenju MUP-a - ulcinjske filijale za građanska stanja i lične isprave, prenose Vijesti, u kome se konstatuje da 2. jula prestaje da važi dozvola za privremeni boravak, svešteniku rođenom u Zavidovićima u BiH.

Smiljić je početkom aprila, zbog krivičnog dela - nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, shodno sporazumu o priznanju krivice, kažnjen sa 4. 500 evra.

Suprotno zabrani, tada je vozio iz Ulcinja za Podgoricu.

Smiljić je tada ocenio da je osuđujuća presuda Osnovnog suda nepravedna i da krivično delo za koje je optužen ne narušava njegove moralne osobine niti ugrožava bezbednost i ugled države u kojoj živi od svoje 15. godine. 

On je naveo da je zaboravio potvrdu za koju je imao legitimitet da je sam sebi izda i da je ona naknadno dostavljena tužilaštvu, ali nije uvažena jer se radilo o "delu u momentu".

Kazao je i da je krivicu priznao i platio drakonsku kaznu samo da bi izbegao patnju porodice i dece. 

Peticiju protiv rešenja Smiljiću je potpisalo za dva dana i 100 Albanaca, islamske I katolličke veroispovesti, rekao je predsednik crkvene opštine Ulcinj Božidar Mihailović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija