• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

29.06.2020

20:29

DVE ZDRAVSTVENE RADNICE MISLILE DA SU POBEDILE KORONAVIRUS, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Ovo menja sve što smo do sada mislili o kovidu 19!

Balkan

DVE ZDRAVSTVENE RADNICE MISLILE DA SU POBEDILE KORONAVIRUS, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Ovo menja sve što smo do sada mislili o kovidu 19!

Podeli vest

Dve zdravstvene radnice zaposlene u Opštoj bolnici u Kumanovu još jednom su imale pozitivne rezultate na koronavirus, saopšteno je danas iz te bolnice

Direktorka bolnice Snežana Zaharijeva rekla je da je za nju misterija kako su one ponovo obolele, budući da su se nedavno oporavile od bolesti, prenosi MIA.

Jedna od te dve osobe radi na oftalmologiji i otkrila je da je ponovo zaražena kada je došla da uradi testove radi doniranja krvne plazme.

REGION U OBRUČU KORONE! RASTE BROJ INFICIRANIH, najviše novozaraženih u S. Makedoniji!

Druga osoba je medicinska sestra koja je i na početku epidemije obolela, a pre dve nedelje ponovo je počela da oseća simptome, prenosi Telegraf.rs.

- Ne znamo kako su se ponovo zarazile - rekla je Zaharijeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PrleITihi

pre 3 godine

Dobro bre, cita li neko od tih doktora u Makedoniji a i kod nas medicinske biltene sa medjunarodne scene, imaju li uopste internet??? Pa pred 2 nedelje kineski lekari su objavili da antitela za covid-19 se gube posle 2-3 meseca i da isto lice moze ponovo da oboli, pa cak je i Informer pisao o tome.... izgleda da je zdravstvena fela kod nas na Balkanu ili nepismena ili sa kupljenim diplomama, cast izuzecima...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija