• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbija danas

09.08.2020

21:37

(VIDEO) SKANDAL NA HRVATSKOM PRIMORJU! Bahati Hrvati turiste dočekuju i "časte" psovkama! BEZOBRAZLUKU NEMA KRAJA!

Balkan

(VIDEO) SKANDAL NA HRVATSKOM PRIMORJU! Bahati Hrvati turiste dočekuju i "časte" psovkama! BEZOBRAZLUKU NEMA KRAJA!

Podeli vest

Obzirom da mnoge zemlje koje imaju more još uvek usled epidemije korona virusa nisu otvorile granice za turiste, mnogi su spas od vrućine potražili na Hrvatskom primorju gde su vrata za sve one koji ne žele da im ovo letovanje propadne, otvorena

Međutim, iako Hrvati pretežno zarađuju i žive od turizma, poznati po svojoj nezahvalnositi i bezobrazluku, one koji im ostavljaju novac umesto lepog gostoprimstva, serviraju salve uvreda.

 

 

Na internetu je osvanuo snimak na kome se vidi kako "srdačnu" dobrodošlicu Hrvati upućuju Nemačkim turistima uz razne povike, a neke od njih su pozivi "ajte doma" i "je*em vam mater turističku", "nabijem vas sve na ku*ac".

A takođe su se čuli i povici na nemačkon "zhause" što u prevodu znači ajde kući.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
voja

pre 3 godine

kako vas bre nije sramota da na taj seljacki nacin pljujete ustase,pa to svako dete vidi da je montaza preko tik toka,,,hahahhahahahaha kakvi ste vi debili majku vam jebem bednu novinarsku ,skidajte to sa stranice da nebiste bili sprdnja kao i uvek

Pera

pre 3 godine

Čim sezona počinje, dobri dalmatinci još od davnina, maltretiraju sve turiste od kojih se očekuje da nežno kucnu na vrata i kažu: "Izvinite za uznemiravanje, evo vaših para a mi se odmah vraćamo kući"

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija