• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

10.08.2020

22:10

(VIDEO) SRPSKA U OPASNOSTI?! U BIH STIGLI ELITNI BRITANSKI VOJNICI S VOZILIMA FOXHOUND! Bili su dve sedmice izolaciji i sad su spremni za...

Balkan

(VIDEO) SRPSKA U OPASNOSTI?! U BIH STIGLI ELITNI BRITANSKI VOJNICI S VOZILIMA FOXHOUND! Bili su dve sedmice izolaciji i sad su spremni za...

Podeli vest

Džinovski transportni avion Antonov 124 sleteo je na sarajevski aerodrom , a njime su u BiH stigli pripadnici britanske vojske sa opremom

Kako je saopšteno iz EUFOR-a, u Sarajevo su tim letom stigli ljudstvo i oprema za vežbu "Brzi odgovor 2020", a posebno su istaknuti pripadnici elitne padobranske brigade oružanih snaga Velike Britanije.

Oni su nakon dvosedmične izolacije u Velikoj Britaniji i medicinskog pregleda u kampu Butmir, brzo krenuli na posao iskrcavanja specijalnih vozila iz Antonova, prenosi portal klix.ba.

MILO U VELIKOM PROBLEMU, VIŠE OD 60 POZNATIH SPORTISTA STALO NA STRANU SPC: "NE DAJU SVETINJE"! Crna Gora na nogama!

Britanci će na vežbi učestvovati sa oklopnim vozilima Foxhound, koja mogu razviti brzinu od 115 kilometara na sati.

(VIDEO) VOJSKA SRBIJE IMA BRUTALAN "OKLOPNJAK", LAZAR 3 JE BOLJI ČAK I OD FINSKE PATRIE za koju tvrde da je najbolja u svojoj klasi!

Vežba "Brzi odgovor 2020" počinje krajem avgusta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zazoom

pre 3 godine

..ajde ajde kakva panika sve se to spali upaljacem....ne zaboravite i oni su smrtni ljudi puni gnoja i vjerujte mi njih je daleko strah ....eto vidjecete nakon prvog pogotka i njihove izgibije bice prpa braco....

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija