• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.08.2020

14:25

KATASTROFA U HRVATSKOJ, danas najgora situacija od početka pandemije!

Balkan

KATASTROFA U HRVATSKOJ, danas najgora situacija od početka pandemije!

Podeli vest

Prema podacima županskih štabova za civilnu zaštitu, u Hrvatskoj je danas pre zaključenja dnevnog preseka prijavljeno još 208 novozaraženih korona virusom, što je rekord od početka pandemije i više od rekordnih 180, koliko je registrovano u četvrtak


Ministar zdravstva Vili Beroš za zagrebačku N1 tv kaže da je povećani broj pozitivnih na koronu očekivan, s obzirom na to da je turistička sezona u punom zamahu.

HRVATI SE POLOMILI KO ĆE VIŠE DA SE OMASTI! Otvaranje novog marketa obeležilo brutalno kršenje protivpandemijskih mera, gurali se da dograbe besplatno pečenje!

PRETRESI I HAPŠENJA NA JAHORINI! Pala grupa iz Crne Gore, među njima i muškarac koji je dovođen u vezu sa škaljarcima!

“Puno je gostiju u Hrvatskoj, pa je porast broja kovid pozitivnih očekivan. Nove mere trebalo bi da utiču na smanjenje tog broja”, rekao je Beroš.

Tvrdi da nema mesta zabrinutosti, ali i od svih očekuje da se pridržavaju mera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija