• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.08.2020

12:14

SILOVATELJ IZ NIKŠIĆA UHAPŠEN U BUGARSKOJ! Silovao devojku, pa je izbacio iz auta!

Balkan

SILOVATELJ IZ NIKŠIĆA UHAPŠEN U BUGARSKOJ! Silovao devojku, pa je izbacio iz auta!

Podeli vest

Nikšićanin A.B. (36), osumnjičen za silovanje, uhapšen je danas u Bugarskoj, po međunarodnoj poternici NCB Interpol Podgorica.

- Za njim je raspisana međunarodna poternica po naredbi Višeg suda u Podgorici u cilju pronalaženja i sprovođenja Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog krivičnog dela silovanje koje je, kako se sumnja, počinio u noći između 1. i 2. avgusta na teritoriji opštine Nikšić. Navedeno lice je bilo predmet istrage ciljanog traganja od strane policijskih službenika Sektora kriminalističke policije i službenika Centra Bezbednosti Nikšić - saopšteno je iz Uprave policije, prenose Vijesti.

POLICAJAC SILOVAO SUPRUGU? Radnik čuo vrisku i pozive upomoć, ubrzo je uhapšen inspektor!

STRAVIČNO ZLOSTAVLJANJE KOD SPLITA! Muškarac (38) za mesec dana 15 puta silovao suprugu!

A. B. se tereti da je kobne noći silovao Nikšićanku (21) na teritoriji te opštine u automobilu koji je prethodno pozajmio od prijatelja.

Foto: Pixabay

Policiji je prijavljeno da je posle silovanja, osumnjičeni devojku izbacio iz automobila.

Nikšićanka je zadobila više povreda zbog čega je nekoliko dana bila hospitalizovana. Sada je pod terapijom na kućnom lečenju.

Pre nekoliko dana više od stotinu policajaca pretraživalo je širi rejon sela Klenak u Banjanima, ali nisu uspeli da uhvate osumnjičenog, piše Dan.

Posle tog događaja meštani sela Klenak i čitavih Banjana su bili u velikom strahu jer su verovali da se A. B. krije na tom delu opštine Nikšić.

Kako su pisali crngorski mediji "meštani zaključavali kuće koje se nikada nisu zaključavale" jer u čitavim Banjanima uglavnom žive stariji ljudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija