• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S.net

24.08.2020

20:39

(VIDEO) DECA PREDVODE LITIJU U BIJELOM POLJU, U BERANAMA MAJKE SA DECOM U KOLICIMA BRANE SVETINJE! Milo, šta ćeš sad?!

Balkan

(VIDEO) DECA PREDVODE LITIJU U BIJELOM POLJU, U BERANAMA MAJKE SA DECOM U KOLICIMA BRANE SVETINJE! Milo, šta ćeš sad?!

Podeli vest

Mirnom i dostojanstvenom šetnjom i jasnim porukama upućenim šefu režima i njegovim saučesnicima, Bijelopoljci su pokazali odlučnost u nameri da, braneći svetinje, odbrane i Ustav i zakone Crne Gore od odlazećih vlasti

Vernici iz Bijelog Polja nastavili su sa beskompromisnom odbranom svetinja.

I pored sistematske torture kojoj su izloženi pojedini učesnici litija, kao i neviđenom pritisku na građane da glasaju za DPS a time i podrže „podržavljenje" crkvene imovine, Bjelopoljci su se okupili na velikom platou na Nikoljcu, odakle su krenuli u protestnu šetnju za odbranu Svetinja, prenosi In4S.

Mirnom i dostojanstvenom šetnjom i jasnim porukama upućenim šefu režima i njegovim saučesnicima, pokazali su odlučnost u nameri da, braneći svetinje, odbrane i Ustav i zakone Crne Gore od odlazećih vlasti.

(VIDEO) PROGON HRIŠĆANSTVA, ERDOGAN I MANASTIR HORA PRETVARA U DŽAMIJU! Vartolomej se usudio da kaže da mu to "nanosi bol"!

"Ne damo svetinje", "Crna Gora i Srbija to je jedna familija", "Sa Kosova zora sviće" - ori se Bijelim Poljem.

Nekoliko hiljada građana Berana, među kojima je veliki broj majki sa decom u kolicima, izašlo je na ulice tog grada u protestnoj šetnji za odbranu svetinja.

(FOTO) HRVATSKA, BIH, ALBANCI, NATO... SVI ČEKAJU VESTI IZ MOSKVE, ŠTA ĆE DOGOVORITI MOJSILOVIĆ I GERASIMOV?! Srpski i ruski general tet-a-tet!

Ni gospodin Nikšić ne posustaje. Nikakve blokade, pritisci niti hapšenja ne mogu zaustaviti slobodni narod u odbrani svetinja.

Kao po običaju, Nikšićani su se okupili na Trgu „Šaka Petrovića", ispred Saborne crkve Svetog Vasilija Ostroškog".

Molitvama, pjesmom, mirnom, dostojanstvenom šetnjom i jasni porukama „sugrađaninu", predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, vjerni narod je pokazao nesalomivu vjeru i odlučnost da se suprotstavi režimskom bezumlju i pohlepi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija