• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.08.2020

14:39

KORONA I DALJE KOSI HRVATE! U poslednja 24 sata 312 novih slučajeva!

Balkan

KORONA I DALJE KOSI HRVATE! U poslednja 24 sata 312 novih slučajeva!

Podeli vest

U proteklih 24 sata zabeleženo je 312 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2, pa je broj trenutno obolelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas ukupno 2.654, saopštio je Nacionalni štab civilne zaštite

Među njima je 211 pacijenata na bolničkom lečenju, od toga je na respiratoru 12 pacijenata. Tri su osobe preminule, preneo je portal Indeks.

OČEKUJE SE DA NAPADNE RS! Dodik: Incko se dodvorava bošnjačkoj javnosti!

KONKURS ZA POSAO KOM SE SMEJE CEO BALKAN! Načelnik opštine Bugojno traži stručnog saradnika!

Od 25. februara, kada je registrovan prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno je obolelo 9.861, od kojih je 183 preminulo, 7.024 se oporavilo.

U samoizolaciji je trenutno 9.148 osoba.

Do danas je ukupno testirano 165.716 osoba, od toga 3.415 u poslednja 24 sata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija