• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/jutranji.hr

02.09.2020

21:32

UHVAĆEN UBICA TRUDNICE! Branimir pobegao policajcima pa satima bežao po Splitu (VIDEO)

Balkan

UHVAĆEN UBICA TRUDNICE! Branimir pobegao policajcima pa satima bežao po Splitu (VIDEO)

Podeli vest

Begunac Branimir Čaleta, kome je danas počelo suđenje zbog ubistva trudne Ukrajinke, uhvaćen je večeras u blizini Poljuda

Čaleta je uhvaćen oko 20.20 sati, a Index.hr nezvanično saznaje da nije pružao otpor,  prenosi Index.hr.

Čaleta je pravosudnim policajcima pobegao kada su ga sa suda vodili prema službenom kombiju kojim je trebalo da bude vraćen u zatvor na Bilicama.

POBEGAO POLICAJCIMA SA LISICAMA NA RUKAMA! Potera za Branimirom, ubicom trudne Ukrajinke

Kako bi ga sprečili pri bežanju, pravosudni policajci su zapucali uvis, ali je on je ipak pobegao.

Policija je potvrdila događaj i rekla da je u 12:10 u splitskoj Gundulićevoj ulici muškarac koji se nalazio pod nadzorom pravosudnih policajaca pobegao, zbog čega "policija poduzima mere traganja".

Policija je navela da je intenzivno tragala  za Branimirom Čaletom koji je rođen 1984. godine. Muškarac je obučen u majicu kratkih rukava na plavo-bele pruge, džins pantalone i patike. Visok je oko 180 centimetara i slabije je telesne građe.

Foto: Interpol

Jutarnji list navodi, pozivajući se na nezvanične informacije, da za Čaletom tragalo oko 100 policajaca kojima su pomagali svi raspoloživi psi, a osim Splita koji se "češlja" kvart po kvart, zavisno o dojavama građana, policija se nalazi i na svim izlazima iz grada.

Policija je prisutna i na putevima koji vode u okolne gradove i opštine.

Kako ne bi pobegao van granica Hrvatske, odmah je izdata poternica i upozorenje graničnim prelazima s Bosnom i Hercegovinom i ostalim zemljama u okruženju.

Jutarnji navodi i da se još ne zna da li je Čaleta imao pomagača kada je uspeo da tako brzo umakne policiji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija