• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

04.09.2020

15:43

OVO SU POSLEDNJI TRZAJI KRIMINALNE HOBOTNICE! Marko Milačić: Njihove metode su DANAS TRAGIKOMIČNO NEEFIKASNE!

Balkan

OVO SU POSLEDNJI TRZAJI KRIMINALNE HOBOTNICE! Marko Milačić: Njihove metode su DANAS TRAGIKOMIČNO NEEFIKASNE!

Podeli vest

Kao vlast u konstituisanju, čiji je zadatak da svim građanima omogući mir i život dostojan čoveka, pa i onima koji su se opredelili da rušenjem države i izazivanjem nereda brane bivši režim, pozivamo građane Crne Gore da mirno i dostojanstveno ispratimo poslednje trzaje kriminalne hobotnice, koji se ovih dana odigravaju u vidu tzv. patriotskih skupova

Jedan od lidera koalicije „Za budućnost Crne Gore“ i predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić tako se u saopštenju osvrnuo na najnovija dešavanja u Crnoj Gori.

On je pozvao trenutne rukovodioce svih državnih organa da omoguće normalan rad istih, u prvom redu policije i inspekcijskih službi, budići da se navedenim skupovima krše propisi, kako o javnom redu i miru, tako i iz oblasti zdravstvene zaštite.

- Iako ’brojnost‘ tih manifestacija dodatno otkriva na kakvim je trulim temeljima bivši režim funkcionisao, nije na odmet pokazati povećan stepen opreznosti, budući da su nas dešavanja u Pljevljima uverila da delirijum poraza dovodi ključne igrače kleptokratije u neuračunljivo stanje, u kojem su spremni, kad bi umeli, da izazovu i krvoproliće da bi makar dan više zadržali Crnu Goru u kandžama. Na sreću, garnitura kerbera mafijaškog sistema odrasla je na udbaškim metodama aktuelnim pre pola veka, pa su iste danas tragikomično neefikasne - ocenjuje Milačić.

PRIKRIVANJE POČINIOCA JE KRIVIČNO DELO! "Za budućnost Crne Gore" prijavilo osobu koja je pisala šovinistički grafit, policija ne reaguje!

Kako je naveo, formiranje nove vlade ide svojim tokom i nikakvi pokušaji ostataka režima da izazovu incidente neće ostaviti nikakav trag, osim onog u krivičnim dosijeima počinilaca.

- Podmetanja, provokacije i pokušaji izazivanja nacionalnih tenzija, samo nas čine jačim i još više integrisanim u zajedničkom cilju, a ideološke razlike među nama, u uslovima slobode i bratskog razgovora, predstavljaju pravo bogatstvo različitosti, gde će svako imati priliku da svoje stavove brani u duhu međusobnog razumevanja i poštovanja. Naš prvi zajednički cilj je dosegnut - zaključio je Milačić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija