• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.09.2020

13:08

KRSTO RADOVIĆ PONOVO PREDSEDNIK SO BUDVA: Odgovaraće svi koji su pravili haos!

Balkan

KRSTO RADOVIĆ PONOVO PREDSEDNIK SO BUDVA: Odgovaraće svi koji su pravili haos!

Podeli vest

Krsto Radović iz Demokratske Crne Gore ponovo je izabran za predsednika Skupštine opštine Budva, dok je DPS Mila Ðukanovića ponovo u opoziciji


Izbor Radovića podržalo je 18 odbornika, dok su tri bila uzdržana, prenela je TVCG.

Radović je u prvom obraćanju naveo je da će „nastaviti tamo gde je stao“ i da će se truditi da „uzdigne ugled Skupštine na viši nivo, pošto je unižen jezivim scenama policijske represije i zabranom ulaska pojedinim odbornicima“.

Kazao je i da će „svi oni koji su odgovorni za haos u kome se našla Budva u prethodna tri meseca, nasilnim preotimanjem vlasti, uz kupovinu odbornika, odgovarati pred oslobođenim institucijama“.


Na sednici Skupštine opštine Budva prethodno je konstituisan opštinski parlament i verifikovana su 33 mandata.

 

 


Prema rezultatima Opštinske izborne komisije, nakon lokalnih izbora održanih 30. avgusta, koalicija "Za budućnost Budve" ima 14 odbornika, Demokrate šest, dok URA ima jedan odbornički mandat.

Koalicija oko Demokratske partije socijalista ima 11 odborničkih mandata, a Socijaldemokratska partija jedan, objavljeno je na portalu RTCG.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POSLEDICE PROPALE SEZONE: Bez posla u Crnoj Gori više od 40.000 ljudi!
Balkan

POSLEDICE PROPALE SEZONE: Bez posla u Crnoj Gori više od 40.000 ljudi!

Da je zbog korone sezona u Crnoj Gori propala jasno je kao dan. Još jasnije je bilo da će mnogi radnici u ugostiteljstvu ostati bez posla, da će privredni pad biti u debelom minusu, i da će komšijama, baš kao i mnogim drugim zemljama oslonjenim na turizam, biti potrebno vreme za oporavak

13.09.2020

19:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija