• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

23.09.2020

13:55

SVI SE PITAJU ZAŠTO DANAS NEMA MEDOJEVIĆA U SKUPŠTINI! Lider PzP se oglasio na Fejsbuku i otkrio šta se dešava! (FOTO)

Balkan

SVI SE PITAJU ZAŠTO DANAS NEMA MEDOJEVIĆA U SKUPŠTINI! Lider PzP se oglasio na Fejsbuku i otkrio šta se dešava! (FOTO)

Podeli vest

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević obavestio je crnogorsku javnost da dolazi u Skupštinu Crne Gore da bi glasao za Aleksu Bečića

„Nisam stigao u Skupštinu jer sam vozio suprugu Marinu u tužilaštvo, protiv koje je policija podnela krivičnu prijavu zbog kršenja mera NKT-a. I protiv mene je podneta krivična prijava što sam bio podrška svojoj supruzi. Ni sad me ne puštaju na miru! Sad idem da glasam za Aleksu Bečića“, napisao je Medojević na Fejsbuku.

Čelnici sve tri opozicione liste u Crnoj Gori potvrdili su da je postignut dogovor o formiranju nove Vlade.

Oni su na današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine podržali predlog da novi premijer bude Zdravko Krivokapić, a predsednik parlamenta Aleksa Bečić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija