• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

16.10.2020

14:56

Automobil Vladislava Dajkovića uništen na Terazijama, napadači uputili pretnje preko društvenih mreža

Balkan

Automobil Vladislava Dajkovića uništen na Terazijama, napadači uputili pretnje preko društvenih mreža

Podeli vest

Podgoričanin Vladislav Dajković, politički analitičar i kritičar odlazećeg režima Mila Đukanovića doživeo je pre dva dana neprijatnost u Beogradu kada je neko ceo njegov automobil izgrebao oštrim predmetom, dok su brisači polomljeni, a preko haube velikim slovima urezano „MNE“, što je, kako kaže za „Novosti“ – simbol Đukanovićeve ideologije.

- Nisam neko ko oseća strah u borbi za svoje ideale, ali, iskreno govoreći, nisam se osećao lagodno kad sam video uništeno vozilo. Nisam sklon paranoji, a još manje strahu, ali nemam dilemu da iza ove bezočne poruke stoje ostaci Đukanovićevih kriminalnih struktura, sa jednim ciljem – da me uplaše. Milova hobotnica stigla je do Terazija - kaže Dajković.

– Naravno, trobojka koju non-srop držim s ponosom na vidljivom mestu u automobilu ih je verovatno dodatno izritirala i ohrabrila u želji da mi nanesu štetu koja nije mala. Briga me za automobil, ali neka znaju da ovaj gore sve to vidi, pa ćemo kad – tad izmiriti račune.

Dajković kaže da mu je policija dala čvrsto obećanje da će dati sve od sebe da pronađu počinioce.

- U ovom trenutku postoje operativna saznanja ko bi možda mogao da stoji iza tog gnusnog čina, ali zbog cilja istrage ne bih otkrivao više detalja. Verujem našoj policiji. Nek su večne Srbija i Crna Gora, a automobila i budala će uvek biti - poručuje Dajković.

 –Nikome nisam ništa nažao učinio, a ako nekom smeta što sam ponosan Srbin – to je njegov problem.

U međuvremenu su stigle pretnje sa društvenih mreža.

- Vladislave. Pogodi ko ti je ono uradio na kola. Nisi očekivao od nas da će ti se ovo desiti baš u Beogradu. Čeka te pakao - objavljena je poruka na Instagramu.

Napadači saopštavaju da je ovo samo početak.

- Sad je makar jasno o čemu se radi i da mi je život ugrožen od mafijaške bagre-  kaže Dajković


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MILO NE BIRA SREDSTVA! Kako se kradu izbori u Crnoj Gori?! (VIDEO)
Balkan

MILO NE BIRA SREDSTVA! Kako se kradu izbori u Crnoj Gori?! (VIDEO)

Nakon mnogih istraživanja koja su mediji objavljivali i tako predviđali izbore u Crnoj Gori, šanse za pobedu do sada vladajućeg DPS-a na čelu sa liderom Milom Đukanovićem znatno su umanjene. Pa izgleda da je i crnogorski predsednik toga svestan, te je posegao za nelegitimnim metodama, iliti krađom glasova

05.08.2020

20:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija