• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: avaz

18.10.2020

18:06

SUROVA KORONA RACIJA U BIH! Goste iznosili iz kafića, POLICIJA NIJE IMALA MILOSTI! (VIDEO)

Balkan

SUROVA KORONA RACIJA U BIH! Goste iznosili iz kafića, POLICIJA NIJE IMALA MILOSTI! (VIDEO)

Podeli vest

Elvis Šarić iz Đurđevika kod Živinica vlasnik je lokala “Kafe Laundž Legato” u kojem je sinoć oko 23 i 15 intervenisala policija

Na reakciju policije žalio se i Šarić a na video-snimku vidi se kako policajci bukvalno iznose goste iz objekta.

- U moj kafić, koji vodim sa svojim bratom, maksimalno može da stane 80 ljudi a sinoć je bilo 20 - 25. Oko 23 i 15 stiglo je više patrola policije. Bavim se muzikom i u svom lokalu pravimo svirke uživo. Na video-snimku se sve jasno vidi. Gosti iz našeg lokala se na silu teraju. Nije bilo potrebe za tim postupcima - kaže ogorčeno Šarić.

Kaže da će prijaviti pojedine policajce jer su postupali krajnje neprofesionalno.

DRAMATIČNO U HRVATSKOJ! Zdravstveni sistem pred kolapsom, korona divlja

- Policajac Refik Fočić mi je lično pretio i rekao mi da nikada neću raditi dok je on u policiji. Podneću i ja protiv njih krivičnu prijavu jer nije pošteno. Za druge objekte nema korona virusa, samo za moj ima - kaže Šarić.

Kažnjen je i sa 400 KM a pojašnjava da ga najviše boli nepravda jer je kafić nekoliko stotina metara od njegovog uredno radio i nakon ponoći.

- U kafanu u blizini koja je imala 10 prijava, živinička policija nije došla niti jednom - kaže na kraju Šarić.

Iz policije Tuzlanskog kantona nisu se oglašavali o sinoćnjoj situaciji u Đurđeviku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija