• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.10.2020

10:01 >> 10:21

IZ HRVATSKE STIŽU DVE ŠOK BROJKE! Oboren je novi crni rekord, ali je sada hrvatski akademik objavio ZAPANJUJUĆI PODATAK! O čemu se ovde radi?!

Balkan

IZ HRVATSKE STIŽU DVE ŠOK BROJKE! Oboren je novi crni rekord, ali je sada hrvatski akademik objavio ZAPANJUJUĆI PODATAK! O čemu se ovde radi?!

Podeli vest

Uposlednja 24 sata zabeleženo je 1867 novih slučajeva zaraze virusom kovid-19, pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 8.394. Među njima je 716 pacijenata na bolničkom lečenju, od toga je na respiratoru 49 pacijenata. Preminulo je 7 osoba

Direktor Nastavnog zavoda za javno zdravstvo 'Dr. Andrija Štampar' Zvonimir Šostar potvrdio je da je u poslednja 24 sata u Zagrebu zabeleženo 580 slučajeva zaraze koronavirusom.

Međutim, prema podacima Državnog zavoda za statistiku u Hrvatskoj je u ovom trenutku zabeleženo 1.967 smrtnih slučajeva manje u odnosu na isti period prošle godine, ukazao je naučnik i akademik Miroslav Radman.

U izjavi za hrvatski RTL, Radman kaže da se onda zdravim razumom svako zapita gde je tako strašan problem.


"Ne znam koji je nivo inženjeringa ovog puta i zašto je kovid postao takva zvezda, "celebrity", kad imamo manje smrtnih slučajeva nego u isto doba prošle godine", rekao je Radman.

Naveo je i da je moguće da je više štete napravila panika od bolesti nego sama bolest.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ChuChu

pre 3 godine

Ja sam teški laik po ovom pitanju, ali svako ko malo razmisli i ima tri klikera u glavi shvatiće da ovde neke stvari ne štimaju i ne uklapaju se...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija