• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pobijeda.me

29.10.2020

22:18

OD ĐILASA I ŠOLAKA PREKO VIJESTI I MONITORA VRŠI SE PRITISAK DA SVE ZAVISI OD ČETIRI POSLANIKA! Mandić zakucao crnogorske oligarhe!

Balkan

OD ĐILASA I ŠOLAKA PREKO VIJESTI I MONITORA VRŠI SE PRITISAK DA SVE ZAVISI OD ČETIRI POSLANIKA! Mandić zakucao crnogorske oligarhe!

Podeli vest

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je da su se u Crnoj Gori pojavili crnogorski oligarsi koji su DF-u, čiji se ljudi bore 30 godina protiv režima DPS-a, rekli "ne može"

- Mi se toliko godina borimo i ponosni smo na tu borbu. Sada su se pojavili crnogorski oligarsi koji nam kao objašnjavaju kako postoji neki sudski proces protiv nas zbog kojeg mi ne možemo da budemo na funkcijama. Kao da je taj sudski proces održan u SAD, a ne u zarobljenoj Crnoj Gori - kazao je Mandić.

On je dodao da je Milan Knežević više dana proveo u zatvoru, nego mandatar u politici.

- Nebojša Medojević je štrajkovao glađu, mi smo se toliko borili protiv ovoga režima, i to svi znaju i, ponavljam, ponosni smo na tu borbu. I sad nam neko kaže neka, neka to, zaboravimo sve to, ima jedan dobar drug Miška Perovića, on je dobar ekspert, on će to. U svim ovakvim režimima je sa onima koji su bili žrtve toga režima urađena je slična stvar, koja je urađena s nama. Apelacioni sud bi odmah sad nakon promene vlasti trebalo da izađe i da poništi sve i da zatvori taj slučaj - kazao je Mandić.

On je istakao da se od Đilasa i Šolaka do Vijesti i Monitora, vrši pritisak da sve zavisi od četiri poslanika.

- Treba da nosilac liste kaže čekaj malo, vi imate 4 poslanika. Mandatar treba kada pripremi svoje predloge da pođe u stranke da kaže ja mislim da bi ovako trebalo Vlada da izgleda, pa ako ne dobije podršku, da menja sve dok ne dobije podršku svih. Ali moram da kažem da je ta optika ko je tas na vagi je vrlo promenljiva. Može bilo ko od poslanika da kaže ja neću ovo da podržim. Može na primer kolega iz Ujedinjene Crne Gore da kaže ja neću da podržim taj predlog i onda je on taj tas na vagi. Ovde se stvara neka iluzija da su jedini tas na vagi ta četiri poslanika URE - kazao je Mandić.

Ipak je u jedno siguran.

- Ja znam da ćemo mi sigurno dobiti Vladu - poručio je Mandić.

Kako je dodao Mandić, uveren je da bi stvari bile drugačije da mitropolit crnogorsko-primorski SPC Amfilohije nije trenutno u bolnici.

- Ja osećam da nedostaje, jer sam ubeđen da bi se i naš mandatar drugačije ponašao da je mitropolit tu. Pretpostavljam da je i naš mandatar glasao DPS dok se nije desio ovaj napad na crkvu - kazao je Mandić.

Govoreći o porukama Aleksandra Vučića, mandić je kazao da se Vučić našao u sličnoj situaciji kao crkva.

- To što sam ja dobar prijatelj sa Vučićem, to ne znači ništa jer sam ja odgovoran političar. Prirodno je da mi srpski političari van Srbije budemo u dobrim odnosima sa predsednikom Srbije koga je narod izabrao. Ali iz Crne Gore vidim jednu ružnu kampanju koja se vodi protiv patrijarha Irineja - kazao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ono kad te brane nezavisne nov

pre 3 godine

Pa čim ga vi podržavate, sve je jasno, sad tek neće da primiriše vladi!

ANDRIJA MANDIĆ RASTURIO KRIVOKAPIĆA: Udaljava se od nas po nalogu tajkuna ili ambasada!
Balkan

ANDRIJA MANDIĆ RASTURIO KRIVOKAPIĆA: Udaljava se od nas po nalogu tajkuna ili ambasada!

Krivokapić je došao kao predlog ovdašnje više crkvene jerarhije za prvog na listi naše koalicije. To je bio i uslov da oni podrže našu listu na izborima. Ako želite našu podršku, rekli su mi tada i vladika Joanikije i pop Perović, ovog melemnog vjerujućeg čovjeka treba da prihvatite na prvo mjesto vaše koalicione liste, navodi Andrija Mandić u odgovoru na napade Zdravka Krivokapića- Odgovor prenosimo u celosti:

29.10.2020

17:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija